Siirry sisältöön
kakku

Hei olen huomannut että kukaan ei tykkää minusta mutta minä tykkään meijän luokalainen tai ja oon vasta 9v ja hän on waratu se kenelle hän on waratu on minun paras kaverini ja hän on tosi nätti ja poika ei tyköä minusta olen kysynyt alaxs mut hän vastaa ei ja minusta se on outo koska hän on aina samankaltaisia yhes

tiia 16

Moi! : ) Mun mielestä oot vielä aika nuori seurustelemaan. Sun kannattaa yrittää ainakin keskittyä muihin juttuihin vähäks aikaa, ei vaan seurustelun miettimiseen ja silleen. Oon sua monta vuotta vanhempi ja en oo vielä koskaan seurustellut ja tiedän myös muita jotka ei oo, vaikka nekin on mun ikäisiä. Koita keskittyä muihin kivoihin juttuihin, kyllä sä varmaan löydät vielä jonkun sitten vanhempana! : )

;P

Oot 9 , ei sun tollasta tarvii miettiä viel…

:)

Hei, ihan totta, ei yheksän vuotiaan kannata vielä murehtia tollasesta :) Voi olla ettei se poika vielä ajattele tollasia seurustelujuttuja. Kyllä sä löydät vielä jonkun pojan joka tykkää susta todella, koska sulla on vielä PALJON aikaa.

TODavina

Kannattaa unohtaa varatut pojat, ja keskittyä niihin jotka ovat vapaita. Tosin, seurustelu NOIN nuoressa iässä ei välttämättä ole hyvä ajatus. Pojat varsinkin, mutta myös tytöt ovat niin epäkypsiä siinä iässä että välillä ei taida edes tajuta jos satuttaa toista pahasti. Älä kuitenkaan puutu parhaan kaverisi ja jätkän suhteeseen, niin vältyt ikäviltä riitatilanteilta. Jos kamusi ja poika ovat yhdessä ei sinun kuulu kysyä poikaa olemaan sinun poikaystäväsi, hän ja paraskaverisi ovat jo yhdessä. Ole iloinen heidän puolestaan.

..

Oot aika nuori vielä joten tommoista ei kannata vielä huolehtia, sitä kerkee vielä :) ei ton ikäsenä suhteet vielä kestä oikeasti joten on hyvä pysytellä vain kavereina! Tottakai joku susta pitää, ei kannata huolestua jos yksi ainoa poika ei ole kiinnostunut! Poikia on paljon maailmassa ja välttämättä ihastuksesi ei ole se yksi ja ainoa:)

Nuori..

Ei sun vielä tartte seurustelua ajatella.
Oothan vasta 9 ja sulla on elämä edessä. ;-)
Kyllä sä vielä pojan löydät!

tyttö16vvvv

Hei!:) Olet vielä nuori joten suosittelen että keskityt muihin asioihin kuten kouluun, kavereihin ja harrastuksiin, seurustelu on asia jonka kanssa ei saa kiirehtiä. Kyllä se oikea tulee joskus vastaan ei kannata yhtään kiirehtiä!:) Olen itsekkin 16w ja en seurustele ja se ei ole mielestäni yhtään noloa. Tsemppiä sulle!

Nimetön

Jos sä oot 9v ni mitä ihmettä. Oon ite 15v enkä koskaan seurustellu 9vuotiaana. Ite seurustelen 17vuotiaan kanssa mikä ei oo ehkä ihan fiksuimmasta päästä. Mut onnee sulle.

Nauti lapsuudesta!

Moi pikkunen! Voi kuule sulla ei ole vielä mikään kiire seurusteluun ja sulla on koko elämä edessä! Totta kai susta varmaan tuntuu hienolta alkaa seurustella aikasin, mutta voin sanoa pian 18-vuotiaana, että sulla ei tosiaankaan ole mikään kiire, päin vastoin! Sun kuuluu nauttia lapuudesta, leikkiä ja peuhata, koska isompana se ei oo enää yhtä helppoa. Sä ehdit vielä seurustella ja pussailla poikien kanssa vanhempanakin!

Vastaa aiheeseen: seurustelu

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top