Siirry sisältöön
Kaipaan apua nollakolmonen

Moi! 12.v tyttö täällä. Tunnen oloni tosi erillaiseksi. Kaikki luokkani tytöt ovat seurustelleet. Mut mä en! Mä oon ihastunut yhteen poikaan kylläkin.. mutta oonkohan liian nuoro seurusteluun?
-tyttökaipaaapua

pohjosen.poika

nuorena ei kannattaisi vielä alkaa seurustelemaan mutta voihan sitä kokeilla.

Onnistuu

Itse olen nollakaks enkä ole koskaan seurustellut. Tytöt kyllä kiinnostaa mutta ei vaan löydy mukavaa. Älä alistu turhan porukan painostuksen alle. Kaikki tulee ajallaan. Kunhan löydät sen oikean ;)

HotChocolate

Moikka! :)

No lohdutukseksi voin sanoa että minä ja monet mun tuttuni ovat paljon vanhempia kuin sä olet nyt, eikä monetkaan minä mukaan luettuna ole seurustelleet vielä kertaakaan :)
Koen että on tärkeä kulkea omaan tahtiinsa ja tekemällä asioita sitten kun tuntuu oikealta ja hyvältä tehdä jotain, ei silloin kun muut tekee jotain ja se painostaa itseään.

Eli et ole mitenkään outo tai epänormaali missään nimessä, hyvä vaan jos antaa itselleen aikaa ja voin sanoa että ne ”12v ja seurustellaan” jutut kestää hyvin harvoin pitempään kuin 2 viikkoa.
En sanoisi että seurustelu tuossa iässä olisi mitenkään vahingollista (toki jotkut voi ottaa ne erot yms. raskaasti) muttei myöskään mitenkään supertarpeellista jonka jokaisen pitäisi kokea.
Ihastuminen on normaalia ja tottakai puhuminen ihastukselle voi olla ihan kiva kokemus, tee niinkuin susta tuntuu mutta muista aina kuunnella itseäsi toisten tekemisten ohessa.
Ihastumiset on tosiaan kivoja kokemuksia jotka voi antaa paljonkin hauskoja muistoja ja hetkiä elämään mitä myöhemmin voi muistella, mutta siitä ei kannata ottaa liian suurta huolta.
Kokeilla siis aina voi jos tuntuu hyvältä tehdä niin mutta pitää muistaa että elämässä on tuon ikäisenäkin paljon muutakin kuin parisuhde ja seurustelu.

Vielä sanon, että sillon kun mä olin 12v niin kun joku alkoi seurustelemaan niin se oli ihan outo juttu eikä todellakaan semmoista mitä kaikki teki joka toinen päivä. Joten älä tosiaan stressaa, seurustelut tulee kuvioihin sitten kun on hyvä aika :)
Paljon siunausta ja oikein hyvää syksyä sinnekin!

kukaan ei tykkää musta

kouluvuoden alussa yks mun luokan tyttö (joka oli muuten ihan mukava) katto mua joka ikinen ruokailu kunnes se lopetti sen mun kattomisen mua ahistaa se että miks se katto mua joka ruokail mutta ei kato enää. mä luulen että se oli alussa ihastunu muhun mutta ei enää. Mikä mussa on vikana

Ei kannata

Et ole erilainen kuin muut. Äläkä anna muitten ihmisten vaikuttaa. Ihastuminen on normaalia, ja nuorena se on helpompi pitää siinä pelkässä ihastumisessa ja tykkäämisessä. Noin nuorena ei seurustelu ole läheskään aina vakavaa, mutta on niitä joilla se taas on. Jos sinun ystävät painostaa seurustelemaan, älä kuuntele heitä vaan mieti omaa itseäsi. Kannattaako sinun tuhlata aikaa seurusteluun, kun nuorena voit elää ja nauttia siitä elämästä ilman ylimääräistä draamaa. Itse aloin seitsemännellä luokalla seurustelemaan, ja kadun sitäkin koska nyt jälkeenpäin kun miettii niin ei sekään ollut hyvä. Omasta mielestä olin liian nuori ja vaikka otin sen vakavasti, ei se ollut kuin elokuvissa. En sano etteikö ikäisesi voisi seurustella, mutta älä kuuntele kavereitasi ja joudu paineen alle, vaan kuuntele sydäntäsi ja itseäsi. Sillon tiedät milloin olet valmis seurustelemaan. Sanoisin että kannattaa nauttia nuoruudesta ja elämästä ilman sitä ylimääräistä draamaa, kun sulla on mahdollisuus vielä siihen.

aino05

mie oon 10.v. tyttö ja mie kyllä seukkaan mutta poikkiksen saa niin että osallistuu vaikka mihin ja olet vaan oma itsesi. Ite mie kyllä osallistuin valokuvaus juttuun ja sen tytön poika on nykyään mun poikkis.

Ihastunut tyyppi 12v

Mun äiti ja mun ihastuksen äiti kielsivät seurustelemasta sillä olemme muka liian nuoria , molemmat tykkäämme toisistamme enkä tiedä mitä mä teen nyt, auttakaa, miks he eivät anna😟😭😭

Seles07s

Miten kertoo vanhemille poika ystävästä oon siis seukannu yhen pojan kaa puolivuotta ja en tiiä miten kertoisin mun vanhemille siitä mä oon 12 ja se 14 🙈

Vastaa aiheeseen: SEURUSTELU

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top