Siirry sisältöön
Ujopoika

Eli tosiaan oon tämmöne nuori joka ei uskalla eikä kehtaa kysyä tyttöä ulos treffeille. Heti herää ajatukset että olisin huono tai paikan päällä tilanne olisi liian nolo… En osaa edes pyytää tyttöä treffeille, vaikka 17 vuotiaalla se pitäisi käydä helposti… Pelkään että tytöt syrjisivät minut ulkonäköni perusteella, joten en ole viitsinyt edes yrittää vaikka muut ovat sanoneet että yrittäisit edes. Näen miten muilla pojilla on tyttöseuraa ja minulla sitten ei… Olen epätoivoinen. Jotain neuvoja pliis?

Azzie

Ei se iästä ole kiinni. Olen sinua reilusti vanhempi, ja silti olen todella ujo pyytämään ketään treffeille. Se tosiaan vaatii rohkeutta, eikä siihen oikein ole muuta keinoa kuin mennä ja yrittää. Jos odottaa liian kauan, tilaisuus saattaa mennä ohitse, ja tyttö, josta olet kiinnostunut, lähteenkin jonkun toisen matkaan. Joten rohkeutta ja tsemppiä. Ja jos tulet torjutuksi, minulle on käynyt niin kyllä, niin ajattele, että sitten se kyseinen tyttö ei vain ollut sinua varten. Ei kannata pelätä torjutuksi tulemista, vaikka tiedän, että se pahalta tuntuukin. Varmasti on joku, joka näkee enemmän, kuin pelkän ulkonäön.

Maria

On se tytöilläkin vaikeeta pyytää jotain ulos. Koko ajan on läsnä kaveripaineet ja mahdolliset juorut, itellä kokemusta. Kannattaa alottaa niin, että vaikka juttelee ihan niitä näitä viesteilä ja sit sopii ”treffit” eli ihan vaa tapaatte jossain kummallekkin tutussa mutta silti puolueettomassa paikassa ja keksitte yhdessä jtn tekemistä. Sitten tapaatte vaa useemmin, mutta tunteista ei heti kannata puhua. Joskus asiat menee vaa omalla painolla eteenpäin. Ite täytän kesällä 17. Ja nyt kaikki oman ikäset on ruvennut vaa kiertää kaukaa, koska mulla on 3kk vanha tytär.

Vastaa aiheeseen: Seurustelu

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top