Siirry sisältöön
14v kummajainen:)

Moi! Oon siis 14v tyyppi joka haluis seurustella muuten tiedä miten puhua ihmisille tai ehdottaa seurustelua jne. joten arvostan apua ja neuvoja:))

13v tyttö🙃

Sama ongelma… mut sun kannattaa olla oma ittes ja olla oma-aloitteinen se auttaa<3 joku ihan varmasti on ihastunu suhun ja ei vaan uskalla kertoo joten jos et kelpaa jollekulle se on niiden häviö muista se!

Ok

Okei, mö en todellakaan oo paras tyyppi auttamaan mut voin yrittää elii ööh, no

Vinkki 1. Yritä tutustua ihmisiin joita et viel tunne, ja jos et uskalla mennä puhumaan uusille ihmisille ni koita kerätä rohkeutta ja mennä koska kuka tietää, ehkä joku haluis tutustua suhun paremmin muttei vaan uskalla tulla jutteleen.

Vinkki 2. Jos sulla on ihastus niin yritä tutustua siihen paremmin, vaikka kysy sen snp tai ihan numero ja ala juttelee sen kans, ja sit jos aiot kertoo sille et tykkäät siitä ni älä pelkää et se torjuis sut koska on 86% mahollisuus et sun ihastus tykkää susta takas (luin ton vaa jostai netist en tiiä onks se totta xd) mut jos se kuitenki torjuu sut ni voit aina sanoo et pelasit totee kavereides kans.

Vinkki 3. Jos tää sun ihastus tulee sulle sanoon et hän tykkää susta, nii kerro sille et tykkäät siitä takas, sit jos hän ei sano mitään ni voit kysyy siltä et haluisko se olla sun tyttö/poika/muusukupuolinen ystävä ja jos hän sanoo/kysyy sulta jotain ni vastaa totuudella.

Juu siin ois mun vinkit, toivottavasti auttoi :) ❤️

.

En itekkään hirveen hyvin tiiä mut tässä mitä mä oon kokeillu ja on toiminu ihan hyvin.

Eli ensimmäisenä jos sulla on joku ihastus niin kannattaa puhua sille jostain ihan normaalista asiasta esim. koulusta ja voit kysyä vaikka mitä oli läksynä jos ootte samalla luokalla. Yritä ohjata keskustelu toiseen aiheeseen ja lopuksi voit kysyä vaikka snappia tai puhelinnumeroa. Kannattaa aloittaa snapchatissa streak ja voit kysyä esim. miten päivä on mennyt. Tärkeintä on et oot sille kiva ja ystävällinen. Voit myös kysyä sitä kävelylle tai johonkin muualle mistä kumpikin tykkää. Tiiän et omista tunteista kertominen on vaikeeta mut ite vaan pakottaisin itteni kertoo. Jos se torjuu niin ei kannata sanoa että pelasti totuutta ja tehtävää tai mitään muuta vastaavaa. Ehkä se voi tykätä susta takas muttei uskaltanu myöntää. Ole rehellinen jos se kertoo et tykkää susta tai kysyy tykkäätkö sä siitä.

Siinä kaikki mun vinkit. En todellakaan tiiä et toimiiks mun suosittelen yrittää

14v kummajainen:)

Kiitos kaikille tosi paljon vinkeistä, arvostan niitä tosi tosi paljon<33

Vastaa aiheeseen: seurustelu

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top