Siirry sisältöön
Yksinäinen

Moi,

Olen 21-vuotias, vastikään armeijasta kotiutunut, urheilullinen nuori mies eikä minulla ole vieläkään ollut tyttöystävää. Vuoden oltua intissä 347 iltana on tullut mietittyä tätä asiaa. Tuntuu, että kaikki muut ovat jo löytäneet kumppanin, mutta minä en. Miten ja mistä nykyään löydetään seurustelukumppani?

Intin aikana olen kokeillut Tinderiä ja saanut siellä kymmeniä matcheja, mutta yksikään ei ole vastannut viesteihini. Muutenkin koen Tinderin olevan kovin pintapuolinen. En etsi yhden yön juttuja eikä minua edes kiinnosta yhden yön jutut, vaan haluaisin päätyä parisuhteeseen.

Hirveästi ei baarit ja juominen kiinnosta, mutta jos se on ainut paikka, mistä nykyään löydetään seurustelukumppani, niin kai sinne on sitten pakko mentävä…

Voiko koulusta löytää kumppanin vai onko se liian stressaava paikka? Opiskelen muutenkin miesvaltaisella alalla eikä siellä ole kovinkaan paljon naisia näkynyt.

En myöskään haluaisi pysäyttää ketään lenkkipolulla tai kirjastossa tai ruokahyllyjen välissä, koska se olisi ehkä liian ahdistava tilanne toiselle osapuolelle.

Kertokaa vinkkejä tai omia kokemuksia kumppanin löytämisestä. Kiitän.

Vastaa aiheeseen: Seurustelu

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top