Siirry sisältöön
_juuuu_

Moikka! Oon tyttö täällä ja mietin et onko outoo/noloa seurustella itseensä lyhyemmän pojan kanssa vai pitääkö pojan aina olla pidempi sanokaa nyt rehellisesti (:(

Suklainensydän

Moi! Musta ei oo ollenkaan noloo, jos toinen on itseä lyhyempi. Pituudelle ei sinällään voi mitään eikä se lopulta määritä persoonallisuutta. Se on musta vähä hassuu, että ihmiskunnassa on semmone oletus, että pojan, tai ylipäätään seurustelusuhteessa maskuliinisemman osapuolen tarvis olla toista pitempi. Tietysti ihmisillä on erilaisii mieltymyksii, mitkä voi vaikuttaa, mutta loppujen lopuksi pituudella ei mun mielestä oo kovinkaa paljon väliä.

-Suklainensydän <3

Suonjar❤️💚💛💙

Ei oo ollenkaan noloo.

Tällanenvaa

Se on miten ite ajattelee. Ei sillä pituudella oikeesti oo mitään väliä. Vaan sillä tunteella mitä tunnet sitä toista kohtaan.

Stereotypiat_hiiteen.

Ei todellakaan! Ei pituudel pitäis olla mitää välii. Tiiän kyl et joillai on tarkka sentti tiedos et mitä lyhyempää ei suostu tapailee mut joo … EI. Ei oo outoo, en kattois pahal silmäl ja jos sä siitä tykkäät nii ei senteil oo välii. Aika paha sille pojallekki ois ku ei omalle pituudelle voi tehä pätkääkää.

minz

Moi! Ei se musta oo outoa tai noloa. Se, että poika on yleensä tyttöä pitempi johtuu varmaan lähinnä siitä, että pojat on keskimäärin tyttöjä pitempiä. Jos tykkäät pojasta, ei pituudella pitäisi olla suurta merkitystä. Seurustelun kannalta on paljon tärkeempää tyypin luonne ja miten tulette toimeen keskenänne.

Tyttö

Se on sun päätettävissä. Mutta omasta mielestä olen siis 12-v tyttö ja mun mielestä poika olisi mua pidempi.
Mutta miten itse tykkäät.
Se voi auttaa monessa asiassa että olisi pidempi.

Sinililja

Ei todellakaan oo noloo!!! Eikä outoo. Ei pituudella oo väliä, tunteet on tärkeimpiä!

Dääm

Moikka! Ei tietenkään haittaa, koska pituus ei oo mikää edellytys parisuhteelle! Tunnen muutaman parin, jossa poika on lyhyempi kuin tyttö, joten siinä ei ole mitään noloa tai outoa :)

Miumau

Ei todellakaan ole noloa. Mielestäni on noloa antaa pakit pituuden takia. Eikös luonne ole kuitenkin tärkein? Ja voihan lyhyetkin pojat olla yhtälailla hyvännäköisiä!

🍓Mansikka🍓

En mä tiiä se mikä itest tuntuu parhaimmalt?

Joku vaan

Ei ole noloa. Vaikka olisi jalkaa lyhyempi!!

Vastaa aiheeseen: Seurustelu

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top