Siirry sisältöön
Bubbles 🔵

En oo ikin seurustellu ja must tuntuu et kaikki muut on ja yks mun kaveri on harrastanu seksiiki joka on ihan sairast koska en oo ukin ees pussannu ketään vaik haluisin. En kyl uskalla puhuu kellekkään joka kans ärsyttää

V [nimimerkki muutettu]

Odotan vain kyllä säkin löydät vielä sen sopivan usko itseesi.Se on tärkeintä silloin saa eniten aikaan

Joku

50% yläasteikäsistä ei ole koskaan pussannut ketään. Ei paineita.

Sun lemppari💋

Ei siinä mitää mä uskon ite tosi paljo siihen, että se oikee ihminen tulee kyllä sitte joskus❤

verkk@ri

Hei,

Kiitos paljon tosi viestistäsi! Samankaltaiset aiheet pyörivät varmasti monen nuoren mielessä, etkä ole asian kanssa yksin.

Seurustelu, pussailu ja seksi ovat yksilöllisiä asioita, joissa jokainen etenee omaa tahtiaan. Parhaat seurustelu kokemukset tulevat, kun ei kiirehdi vaan odottaa, että löytää, jonkun kivan, jonka kanssa on ihanaa olla. Seurustelusuhteen kuuluu tuoda iloa, joten pidä huoli, että kun aiot edetä jonkun kanssa niin, että tämä on sinulle mukava ja saa hyvän olon. Ei kannata vertailla muihin, sillä silloin saattaa tulla juuri tyytymättömäksi omiin kokemuksiin, vaikka sinulla on vielä ihania asioita tulossa ja koko elämä edessä.

Toivottavasti saat kerättyä rohkeutta keskusteluun muiden kanssa. Pidä mieli avoinna ja varmasti kohtaat, jonkun jonka kanssa on luontevaa ja mukavaa puhua.

Tsemppiä ja ihanaa tulevaa vuotta sinulle! <3

Vastaa aiheeseen: Seurustelu

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top