Siirry sisältöön
moi🫶🏻

siis oon 011 tyttö ja haluisin tyttöystävän/poikaystävän

en osaa tutustuu oikee ihmisii joten sillee vaikeeta

en tiiä miks mut mun on jotenki tosi vsikee tutustuu poikii ni tykkään enemmän tytöistä

mitö mun pitäis tehä??

Ihminen🌞

SE OIKEE KYLLÄ LÖYTYY VIELÄ=) Oon ite sitä mieltä että en lähde sokeasti kysymään kavereilta, vaan ootan että joku enemmänkin kysyy multa alax. Mut jos haluut todellakin saada jotain kysy kaverilta/tutulta jonka kanssa voisit olla, varo kuitenkin karua loppua.

16v tyttö

Oot vielä tosi nuori eikä sulla oo siten mitään kiirehdittävää! Varmasti varsinkin ens vuonna kun siirryt yläasteelle saat tavata uusia ihmisiä ja sieltä vois löytyy joku mukava tyyppi! (-:

💜💖

Siis oon myös 011 tyttö ja halusin poikaystävän. Ja suosittelen että jos on joku tyyppi josta tykkää niin kertoo vaan sille! Eikä se haittaa vaikka pakit tulisikin niin kyllä se oikea löytyy se matchi!❤️ Itelläni oli niin että poika veti pakit ja se harmitti tosi paljon mutta kaverit oli supportive! Ja ymmärrän että uusiin ihmisiin tutustuminen on vaikeata ja niin mullakin mut kyllä se sit joskus löytyy ja pidä hauskaa ei tarvii miettii niin paljoo poikii tai no jos haluu❤️
Jaksamista kaikille!

PotatA

Ihan näin ekaksi:

Tää on sitte pitkä, sorry not sorry, ja
tän vastauksen tarkoituksena ei ole tarkoitus suututtaa tai loukata ketään. Kiitos.

Mun mielestä sä oot aika nuori vielä, et ees yläasteella. Joten pliis mieti, että haluatko sä oikeasti seurustella vai onko se vaan sen takia että kaveritki seukkaa, näät sitä somessa etc.
….ja tästä pääsee siihen että lapset aikuistuu liian nopeesti mutta mä oon ihan hiljaa nyt.

Ja joo, ihmisiin on hankala tutustua, varsinkin nykypäivänä imo. Ei sille voi mitään. Mut muista aina et väliaikaset kaverit (ja suhteet) on kinda hyödyttömiä. Mielummin ootat pari vuotta kuin vaihdat kolmen kuukauden välein.

Ja muista:
Tarviitko sä sitä? Et.
Haluatko sä sitä? Ehkä.

💜

Ihminen

Kyl se oikee viel löytyy. Vinkki vaa et ei kannata noin nuorena viel alkaa seurustelee vaan oottaa et kasvat ja sit ettii se oikee

18v

Hei! Itse en koskaan etsinyt/halunnut poikaystävää. Toki se yläasteella mietitytti, kun kavereilla alkoi olla poikaystäviä ja muutenkin tuntui välillä vähän ulkopuoliselle totta kai. Varsinkin, kun sanottiin, että et sä näitä juttuja ymmärrä, kun et ole ikään seurustellut. Mutta näin loppujen lopuksi maailman paras päätös oli kuunnella omaa itseään eikä alkaa seurustella vaan, koska muutkin seurusteli. Säästyin kaikilta parisuhde draamoilta, kun pieneltä paikkakunnalta asuin niin melkein jokainen jakoi jonkun kanssa exän.

Enkä olisi ollut edes silloin vielä edes valmis seurustelemaan. Olin itse todella keskeneräinen yläasteella ja aivan toista mitä olin sitten, kun tapasin poikaystäväni. Muutenkin koin aina omanikäiset pojat (06) jotenkin ”pennuiksi.” Tai huomasin siis, että etsin enemmän miestä kuin poikaa (käytökseltään siis.) Oon aina tiennyt minkälaisen poikaystävän haluan ja pidin kriteereistä tiukasti kiinni.
Ennen kuin tapasin poikaystäväni, en oikeastaan edes jutellut kunnolla kenellekkään pojalle. Totta kai oli jotain ”snäppikavereita”, mut nekää ei ollu yhtään mun tyyppiä. En koskaa etsinyt poikaystävää. Olin 8 luokasta lähtien päättänyt, että se oikea kävelee vastaan, kun aika on oikea. Ja niin se käveli:) Oon niin kiitollinen, että olen ns. säästänyt itseni minun arvoiselle ihmiselle, enkä tuhlannut aikaa sellaisiin, jotka ovat itsensä kanssa vielä ihan keskeneräisiä. Olen tästä todella ylpeä, vaikka silloin yläasteella se mietitytti, että mikä minussa on vikana. Let me just say girls! Your man or woman is there! And i promise! When you’re older u understand! Mä vihasin aina kun mulle sanottiin, että sä ymmärrät sitten, kun oot vanhempi. Mut voin sanoo, että it’s true what they say! Ooon maailman onnellisin, kun voin sanoa, että hän on mun ensimmäinen ja viimeinen<3

Mut mun vinkki sulle on, että odota. Mieti kuka sä oot ja mitä sä haluat. Moni sun ikänen haluaa vain kokemusta tai olla suosittu ja seurustella. Mut loppujen lopuks ne ei tiedä ittestään tai tunteista mitään. Niiden sydämmet särkyy ja poikaystävä saldo on minimissään 10. Not fresh!!! Ja omasta kokemuksesta, varsinkin yläasteella mietein, että mikä mussa on vikana, kun muut seurustelee ja mä en. Mietin myös mahdollisuutta, että tykkäisin tytöistä. Mutta itselläni ei koskaan ollut kiinnostusta tyttöihin ei ollenkaan, mutta pojat tuntui vain pennuilta. Joten annoin itselleni tutkiskelu aikaa ja mietein mitä itse haluan. Joten mieti ensin mitä haluat suhteelta. Sulla on koko elämä aikaa seurustella ja tutustua uusiin ihmisiin. Yläaste on vasta alkua. Todella todella alkua.

true love

Moi! Ite ainaki oon aina tienny, että haluan mun elämään oikeaa rakkautta, enkä mitää säätöjä ja dramaa yms. Tiesin, että haluan olla jonkun ihmisen ensimmäinen ja viimeinen. En halunnu mitää exiä, tai muitakaan säätöjä. Vain minä ja hän ja loppu elämä. Haluan kokea elämän nuoruudesta vanhuuteen vain hänen kanssaan. Ja tiiättekö mitä, se on miljoona kertaa isompi flex, kuin joku eksien määrä. Joten odottakaa sitä oikeaa. Trust me!
Muistakaa tytöt, että ette tyydy vähempään mitä te ansaitsette! Mä tiesin mitä halusin and i got it!

en.kerro123

Siis mäki oon 011 haluisin kanssa bf/gf, koska sit tuntuis siltä et ois joku johon luottaisin enemmän ku ystäviin. Ja tiiän oon nuori mut.

Hopeasulka

Mulla oli samanlainen tilanne paitsi että ihastunut poikiin. Olen 012/12 ja poikaystäväni on ihana<3

Vastaa aiheeseen: seurustelu?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top