Siirry sisältöön
mamelo

Terve kaikille!
Mulla on sellainen ”ongelma” etten mä kykene ihastumaan taikka seurustelemaan. Oon 17-vuotias tyttö enkä ole tuntenut olevani romanttisesti taikka seksuaalisesti kiinnostunut kenestäkään yli kuuteen vuoteen ja silloinenkin pihkaannus oli pikkutyttö-touhua.

Oon ollu treffeillä muutaman kivan pojan kanssa ja on mua yritetty iskeä muutaman kertaa, mutta mua ei innosta. Kaikki kaverini ja jopa pikkusiskoni seurustelee ja tunnen oloni yksinäiseksi, en seurustelun puutteen vaan yleisen seuran puutteen vuoksi.
Olen tiennyt olevani bi-seksuaali jo jonkun aikaa mutta uskalsin myöntää asian vain itselleni vasta vähän aikaa sitten ja mietiskelinkin sen vaikutusta tilanteeseeni, ehkä pitäisi yrittää tapailla tyttöjä?

Mutta luulen että vika on minussa, ei treffiseurassani. Siksi kai kirjoitankin tätä viestiä, en haluias olla yksin loppuikääni.

Eli oonko jotenki tunnevammainen, liikkellä ihan väärällä asenteella vai mietiskelenkö turhia sillä seurustelu tulee kun on tullakseen? Kommentoikaa, kiitos. :)

Joo

Oon 16.v tyttö enkä oo seurustellut tai edes ihastunut koskaan. Mustakin tuntuu vähän ulkopuoliselta kun kaikilla frendeillä on / on ollut edes jonkinlaista säätöä. Saattaa johtua siitä, että oon ujo ja mulla on huonoja kokemuksia pojista kun ne kiusas mua ala-asteella. :( Mut kaikki sanoo et sen oikeen löytää joskus aikanaan, eikä tässä vielä ole mikään kiire. :) Et varmaan vain ole tavannut sinuun vetoavaa henkilöä.

mamelo

Kiitti vastauksesta! :)
On kiva kuulla etten oo ainut joka painiskelee tälläisten ajatusten kanssa. Ja luulenpa että oot oikeessa, kyllä sieltä joku ilmaantuu joka sitten kolahtaa. :D

Kiitos neuvosta. Ikävä kuulla että sua on kiusattu ala-asteella. :( Mutta kyllä niitä kivojaki yksilöitä pojista löytyy ja vaikutat fiksulta henkilöltä joten lunkisti vaan. Mielummin yksi hieno suhde kuin monta ei niin hienoa, eikö? :)

Vastaa aiheeseen: Seurustelu? Näh.

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top