Siirry sisältöön
15 v tyttönen

muutama kuukaus sitte aloin juttelemaan yhen miamilaistytön kanssa, ja tultiin tosi hyvin toimeen. meistä tuli äkkiä hyviä kavereita ja puhuttiin tosi paljon. pari viikkoa sitte tää tyttö pyys mua tyttöystäväkseen (vastasin myöntävästi).
varsinainen kysymys kuuluu, mitä mieltä ootte netissä seurustelusta? onko se oikeeta seurustelua? onko välimatkalla väliä?

Azzie

Sanoisin, että jokainen määrittelee itse seurustelunsa. Jos koette olevanne seurustelukumppaneita keskenänne, mikäs siinä, eihän siinä mitään väärää ole. Se on kai ihan itsestänne kiinni, miten käytännössä sitten hoidatte suhteenne.

Oletko muuten nähnyt tätä tyttöä esimerkiksi web-kameran kautta? Mietin vain, että oletko varma, että hän todella on sitä, mitä väittää olevansa, sillä eihän sitä koskaan voi netissä täysin tietää. Joten ihan maalaisjärjellä kannattaa kuitenkin mennä, myös seurustelussa.

Ja välimatkalla ei mielestäni ole muuten väliä, mutta jos haluatte jotain syvempää, esim. perustaa perheen joskus myöhemmin, niin sitten se on kyllä vähän säätöä, että missä asutaan ja miten eletään. Sanoisin, ettei kannata suin päin rynnätä mihinkään, vaikka hän sinua Miamiin pyytäisikin.

Vastaa aiheeseen: seurustelu netissä?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top