Siirry sisältöön
Kisu

Heippa! Mitäs kun tiedän 6 vuotta vanhemman jätkän tykkäävän minusta ja minä hänestä.. Mietityttää ikäero ja omat tunteet. Pelkään mitä vanhemmat sanoisi.. Olen siis 16 ja hän 22😶

Kata, verkk@ri

Moi!
Teidän ikäeronne ei loppujen lopuksi ole iso, mutta tietenkin teillä on varmasti todella erilainen elämäntilanne? Sinä varmasti opiskelet ja ehkä asut vielä kotona, hän on jo opiskelujensa loppupuolella tai kenties töissä sekä ehkä tietää jo paremmin mitä elämältä haluaa: nuoruusvuodet alkavat olla jo ohitse.

Vanhempasi varmasti haluavat vain sinun parastasi, ymmärrän että he varmasti ovat huolissaan, mutta jos te oikeasti pidätte toisistanne, vanhemmille kannattaa sekin kertoa. Sun kannattaa nyt miettiä sitä, että mitä itse haluat ja puhua tän jätkän kanssa yhdessä että haluatteko samoja asioita. Jos suhde toimii, eihän siinä ole mitää ongelmaa. :)

Tsemppiä!
Kata

Hunajanmakea

Minuakin mietityttää ikäero, koska mä tykkään yhest jätkäst mut se on 18 ja mä oon 13.

Vanilia

Älä hunajanmakea mieti tommosii viel. Oot todennäkösesti vaa ihastunu, mut muista et vaik olis enemmä ku ihastumine siihe ja muista muutenki ni sä oot viel alaikäinen, oot yläasteelle menevä/yläasteella 7lkl, eli sillee tosi nuori, viis/reilut viis vuotta on sun tilantees TOSI paljon ikäeroo, sil tykkäämälläs jätkäl ei todennäkösesti oo mitää tunteit sua kohtaa sen mielest saatat olla vaa pieni isotteleva teini joka o pääsemäs yläasteelle ja sul o n.viis vuotta et oot täysikäne.
Ei millää Pahal

Vastaa aiheeseen: Seurustelu, tunteet

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top