Siirry sisältöön
Tuntematon

Moi. Mä oon seurustellu jo puoli vuotta. Ennen sitä minun entinen suhde päättyi. Koska mun yks tuttu huijas mua. Ja se ketä jätin niin ei halunnu enää jatkaa. Mutta puoli vuotta sitten, mä ja tää toinen petettiin niitä ketkä seukkaa mun ja mun kaverin kanssa. Olemme salanneet sen tiedon. Ja nyt pari viikkoa myöhemmin olen taas pettänyt tyttöystävääni. Ja kadun sitä. Mutta rakastan tyttöystävääni. En haluais kertoa koska mua pelottaa et tuhoon monen kaverin luottamuksen ja vihan. Mitä mä teen? Pitäskö vaan unohtaa.

Azzie

Mielestäni pettäminen ei koskaan ole oikein, missään tilanteessa ja mistään syystä. Siinä loukataan toisen ihmisen luottamusta ja yhdessä oloa. Jos haluaa esim. avoimen suhteen, pitäisi siitä puhua kumppaninsa kanssa, yksin ei ole hyvä lähteä niin miesten kuin naistenkaan sooloilemaan.

Sinun kannattaisi ehkä miettiä, miksi petit tyttöystävääsi, jos todella rakastat häntä? Koska jos rakastaa, ei halua ketään muuta. Mitkä todella ovat tunteesi, voitko olla tyttöystäväsi luottamuksen arvoinen ja kunnioittaa häntä? Suosittelen myös kertomaan, sillä salailu vain pahentaa asiaa. Voi olla, että tyttöystäväsi kuulee asian kuitenkin jotain kautta, ja siitä vasta riita syntyykin.

OrganicGreenTea

Moi!
Pettäminen on kurjaa, mutta mennyttä ei voi muuttaa. Suosittelen olemaan rehellinen tyttöystävällesi. Uskon hänenkin toivovan rehellisyyttä.
Rohkeutta!

Vastaa aiheeseen: Seurustelua

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top