Siirry sisältöön
Suonjar

Joo siis oon ollu yhen tyypin kaa yhessä vähän päälle viikon ja tänään se kysy, että rakastanko mä sitä. Menin täysin lukkoon tosta kysymyksestä, eikä vähään aikaan mun suusta kuulunu muuta kuin epämääräistä mutinaa. Kävellään siinä A2-tunnille ja jutellaan mukavia, kun yht’äkkiä toinen kysyy: ”Rakastatko sä mua?” Se tunnusti rakkautensa mulle vähän ton episodin jälkeen ja vaikka se sanoo, että se osaa olla kärsivällinen, tunnen sen niin hyvin, että voisin lyödä vaikka vetoa, ettei se jaksa odottaa viikkoa kauempaa, että mä annan sille vastauksen. Todennäköstä on, että se kysyy huomenna heti, kun nähää, että onko mulla sille vastausta. Se muutenki etenee hirveen nopeesti. Ihan kuin meillä ei ois aikaa. Mulle riittäis tässä vaiheessa yhdessäolo yms., mutta se haluu varmaa kohta pussailla tai jotai. MITÄ MÄ TEEN???

ei näin

Sano suoraan että et ole vielä valmis etenemään näin pitkälle. Hyvä kumppani kyllä varmasti ymmärtää ja rauhoittaa tahtia.

Sugar

Itse jos olisin tos tilanteessa ni mä vrm olisin se joka etenee liian nopeasti XD
Mutta sä voit sanoo sille että et halua edetä nopeeta vauhtia tai että haluat katsoa mitä aika tuo mukanaan:) kukaan ei saa pakottaa toista asioihin joihin ei itse ole vielä valmis👍

09muikkeli

Must tuntuu et se vaa halus kuulla et rakastakko sä sitä vai et emmä usko et se tarkotti mitää ihmeellisempää!! Jillaa vähä sul o bf, mut jos alkaa mennä sänky juttuihin ni sit oo sillee byee ei tuu ikävä…mut sä voit myös sanoo sille jos se alkaa menee vähä liian nopeesti, mut usko et pusut ja halit on ihanii<3 Ja ekkö sä muka rakasta sitä jos kerta ooy sen kaa yhes…tsemppii tiiän et toi o vähä vaikeeta ja mieti ookko viä valmis seurusteleen!!😘

Ketsuppi

Moi! Entä jos suoraan sanoisit hänelle, että etenette sinulle liian nopeasti? Toivottavasti ongelma ratkeaa 💗💗

PuShEeN

Sä et todellakaan saa antaa hallita sua tolla tavalla. Jos et halua edetä niin nopeasti, sano se hänelle. Jos hän ei ymmärrä sinua, kannattaa erota. Ei kannata olla sellaisen ihmisen kanssa yhdessä, jonka kanssa ei voi olla edes oma itsensä. Niin joo. Ei muuta.

Hyvää pian alkavaa kesälomaa!! 🤩🤩✨😘😄❤️❤️

Vastaa aiheeseen: Seurustelukumppani haluu edetä liian nopeesti

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top