Siirry sisältöön
loppu

Eli olen 16v tyttö ja asun poikaystäväni kanssa yhdessä. Meillä on paljon riitoja ja poikaysäväni sanoi eilen, että ei ole ollut pitkään aikaan onnellinen.. En ole minkäkään.. Miten voin lopettaa seurustelun asiallisesti, jotta poikaystäväni ei suutu tai kinua minua jälkeenpäin takaisin?

Kolibri

Voihan se tuntua tylyltä, mutta mun mielestä parempi olla jo etukäteen vähän ”viileä” kuin antaa toisen ymmärtää että on ikävä jne. ja sitten ilmoittaakin, että jätän sut. Jotenkin se on itsellekin helpompaa, jos tuntee, että toinen tietää jo jonkun olevan vialla.

Paikaksi joku rauhallinen paikka, ei välttämättä kahvila tms. mihin voi pamahtaa ihmisiä yllättäen. Mistä sitä tietää että murtuuko toinen tai murtuuko itse, joten mieluummin paikka jossa voi ihan rauhassa sitten koota itsensä ilman että randomihmiset tuijottaa. Puisto tai joku ranta vois olla iha hyvä tähän vuodenaikaan, jos ei kummankaan luokse ”kannata” mennä.

Harva suhde enää kestää teinivuosista eläkeikään asti, sinänsä sääli kyllä! Mutta mielummin sitä eroaa nuorena kuin sitten kun on ne pari lasta ja asuntolaina…

Jos poikaystäväsi alkaa kinuamaan sinua takaisin jälkeenpäin niin mieti syytä teidän eroonne ja kerro se hänelle. Jos suhde olisi tarkoitettu kestämään niin se kestäisi kaikki ylä- kuin alamäet.

Vastaa aiheeseen: seurustelun lopettaminen asiallisesti

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top