Siirry sisältöön
Avun tarpeessa

Olen tyttö 15v ja poikaystäväni on 14v olemme seurustelleet 1v ja 2kk… Olemme n. 3kk riidelleet koko ajan ja olemme tekstailleet muille. Hän on tekstannut muille tytöille ja minä muille pojille. Olemme jo harrastaneet seksiä. Mutta ongelma on siinä. En tunne enää melki mitään tunteita poikaystävääni haluaisin erota muttakun hän on niin herkkä etten halua saada häntä surulliseksi, ja minulla tulee mieleen kaikki meidän yhteiset ihanatkin hetket, ja olemme joskus kesälomalla yhdessä vieneet sillalle rakkaudenlukon. En vain pysty eroamaan vaikka sitä kovasti haluaisinkin. Tykkään toisesta pojasta kovasti. Mutta en pysty särkemään toisen pojan sydäntä. MITÄ MINÄ TEEN??

Joku

jos sä et enään tunne mitään pokaystävääsi kohtaan niin on parasta että eroatte. älä kuitenkaan sano sitä hänelle yhtäkkiä.

:/

Kysy siltä sun poikaystävält et haluuks se viel jatkaa sun kaa…

:(

et oo ainut joka on ollu pulassa tollasen asian suhteen,ite en oo ihan harrastanu seksiä mutt päällekkäin olen ollut *vaatteet päälä* oon siis kans 15 v. tyttö,ja mulla oli kans 14 v. poikakaveri,yhtä-äkkii se ei enää tekstaillu mulle eikä soitellukkaan,aloin jo arvella että sillä on toine,ja oikeessahan mie sit olin:( pahalta tuntu,mutta soitin mun parhaalle kaverille ja juttelin tunnin senkans puhelimessa ja se auttoi paljon. voimi sinne sulle!

arveton on arvoton

Jätä se. Jos et tosiaan tunne mitään enää häntä kohtaan ja vain riitelette on parempi erota. Ero on varmasti vaikea, varsinkin jos hän oli ensimmäinen kenen kanssa harrastit seksiä, mutta niin se on aina (kokemuksen syvä rintaääni). Sinulla on tunteita toista poikaa kohtaan, joten miksi haluaisit jatkaa suhteessa josta koituu vain pahaa oloa? Poikaystävällesikin on varmasti pitemmän päälle helpompaa jos eroatte. Jos ero tuntuu liian isolta, pitäkää taukoa, mutta sopikaa säännöt: saatteko tapailla muita, saako suudella, vai vain katsoa? Muista kuitenkin että jos eroatte niin se ei vie pois kauniita hetkiänne, joita saat muistella lämmöllä niin pitkään kuin haluat! Äläkä mieti rakkaudenlukkoja ja muita, ne kertoo, että teillä oli kaunis suhde, sen mitä kesti. P.S. Kaverit on sitä varten, että niiden kanssa itketään ja nauretaan ja syödään litra jäätelöä kerralla ;) Tsemiä ja voimia!

.

No jospa keskustelisitte tilanteesta, niin voisi tulla ilmi, että poikakin haluaisi erota.
Sinun ei kuitenkaan kannata olla suhteessa, jos et sitä halua.

=D

Olen samaa mieltä muiden kanssa jos oikeasti ei tunne tunteita toista kohtaan niin se ei ole oikeaa rakkautta. Kannattaa seurustella sellaisen kanssa jota oikeasti rakastaa.

Vastaa aiheeseen: Seurustelun lopettaminen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top