Siirry sisältöön
kakku

Hei olen 9v ja tiedän ettei minun pitäisi rakastua vielä tai hankkia poika ystävää mutta olen vain rakastunut niin söpöin poikaan miten sanon sen sille ku se ei tykkää musta?

Mie

Hei,
Omasta kokemuksestani (olen 17v) voin sanoa, etten itse uskaltanut tuon ikäisenä kertoa tunteistani ihastuksen kohteelle xD Mutta oletko varma, ettei poika pidä sinusta? Mikäli haluat kuitenkin kertoa niin sitten kannattaa tehdä niin. Jos ei kasvokkain uskalla niin voit laittaa vaikka viestin jossa lukee ”tykkään susta” taikka sitten lähetät kaverin kertomaan/otat henkiseksi tueksi kertomaan. Seurustelua tms. en sinun ikäisellesi suosittele, vaikka itse olisin ikäisenäsi halunnut jo seurustella. Näin jälkikäteen olen todennut, että oli vain parempi olla lapsi ensin. Tunteesi sen sijaan ovat aivan sallittuja, sillä ihastumista on hyvä harjoitella jo nuorena :)

17vee tyttö

Moi!
Sulla ei oo vielä kiirettä. Itse kun olin ikäisesi olin ihastunut, mutta elin aivan normaalisti. Poikaystävän hankkiminen noin nuorena ei kannata paljoa. Kannattaa olla ystäviä. Poikaystävä veisi sinulta aikaa ja koulumenestystä. Noin nuorena tunteetkin ovat aika epäselviä. Olen odottanut ihastustani 8vuotta ja olemme molemmat 17. Nyt voimme keskittyä toisiimme paremmin ja tunteemme ei ole vain punastelua ja arkoja katseita. Seurustelu kannattaa aloittaa sitten kun molemmat ovat valmiita ja tuntevat voimakkaita tunteita toisiaan kohtaan. Söpöt jätkät ovat aina olleet ongelma minulle. Koska punastelen erittäin vahvasti, kaikki varmaan tietävät tunteeni. Ihastuminen on normaalia söpöhin poikiin. He vain ovat sellaisia! :)

Vastaa aiheeseen: seurustelu+pojat

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top