Siirry sisältöön
.joo.

heips
oon miettiny kun mul on alapääs aika paljon karvoi nii kannattaako niit sheivaa ku haluisin sheivata mut sillee nii?? voitteks vastaa kannattaako..

kaakao

Kannattaa, jos haluat. Oo varovainen ja käytä karvanpoistovaahtoo tai saippuaa.

Dreamer✨️🧿💋

Nii samaa mietin ja sit jos sheivaa ni näyttääks se oudolt?

Nuuttn

Sama… mut en sillee tiiä, onks se niinku ok jos ei sheivaa

SMART@SS

On ok olla sheivaamatta ja ok sheivata

Sun keho, sun päätös <3

maailmanmenoa

Poikien ei ainakaan pidä ajella kikkeliakarvoja, ei ainakaan posliiniksi. Siistiä voi jos jää esim esinahan väliin nii vähä lyhentää mutta kokonaan karvaton on vaan tyhmä. Kyllä miehillä pitää karvoja olla!
Naisillakin joku tietty tyyli on parempi kuin täysin karvaton, esim kiitorata tai sydämen malliseksi leikattu. Tietty bikinialueen voi poistaa karvat ettei tursua yli.

gold rose

sheivaa ihmeessä ja ei oo outoo sheivata alapäätä. kato vaan et on terävä ja uus terä ja että käytät jotai sheivausvaahtoo

Hmm…

No mä sheivaan mun kainalot ja joskus vähän siistin alapäätä. Mutta sheivaan vaan itteni takia, koska mua jostakin syystä ahistaa et on paljo karvoja. Ja ei kenenkään oo siis pakko sheivata jos ei halua. Jos sheivaaminen mietityttää niin voithan sä aina pestä sakset ja sit varovasti vähän siistiä. Mutta ei sheivaaminen kyl satu jos ei paina liikaa ja laittaa suht paljon karvanpoistovahtoa tai suihkusaippuaa. Eikä se nyt sillee mun mielestä näytä oudolta, mutta alapäähän tykkään jättää kuitenki jonkun verran karvoja, koska joo en haluu että mun kaverit tietää että sheivaan vaikka ei se oo mitenkään noloa tai outoa ja tiiän että moni muukin mun kaveri sheivaa.
Voit vaiks eka vähän testailla ja kokeilla, jos ei onnistu niin lopettaa koska eihän sulla periaatteessa oo mitään hävittävää kun karvat kasvaa kuitenki takas.

Vastaa aiheeseen: sheivaus

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top