Siirry sisältöön

Siemensyöksö sattuu peniksen päähän ja selkään.

Ongelma

Morjesta, oon 14v poika joka vetää käteen aika usein. Mua on mietityttänyt, että kun mulla tulee kirkasta nestettä kun runkkaan että miksi se sattuu kun touhutippa/sperma purkautuu? Kipu on hyvin voimakasta joka sijoittuu lantiolle asti mutta pahin kipu on virtsaputken suun kirvely. Mikähän tämä vaiva on? Lisäksi minun virtsaputken suu punoittaa ja on aika oudon näkönen? Onkohan toi vaarallista?
Selvennykseksi vielä, minä siis runkkaan ja sitten mun penis alkaa sätkimään ja sperma laukeaa mikä sattuu HYVIN voimakkaasti selkään, penikseen ja hieman lantioon. Mikähän vaiva on ja miten sitä hoidetaan?

Kaisa Önlen

Hei,

Kiitos viestistäsi! Emme voi antaa lääketieteellisiä ohjeita keskustelupalstaviestien perusteella, sillä meillä ei ole lääketieteellistä pätevyyttä neuvoa. Suosittelen vierailemaan asian kanssa kouluterveydenhoitajalla tai paikkakuntasi terveysasemalla.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Kirvely voi johtua siitä,että terska on tulehtunut. Kannattaa pestä sitä saippualla aina välillä.
Se että sattuu selkään ja lantioon voi johtua siitä,että runkkaat liian usein. Mullakin rupee tulee paikat kipeiksi jos runkkaan monta kertaa päivässä.

Vastaa aiheeseen: Siemensyöksö sattuu peniksen päähän ja selkään.

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top