Siirry sisältöön
Tyttö 13

Nuoresta iästä huolimatta oon jo pitkään halunnu olla suhteessa, mutta musta vaa joten tuntuu että en oo tarpeeksi hyvä, ja mua kiusattiin tokalta luokalta viidennelle luokalle, ja se se oli aika paljon mun ulkonäköön kohdistuvaa. Oon siis aina ollut aika pitkä ikäisekseni( nyt 13 ja pituutta 171cm) ja myös oon se oli takia ollut vähän kookkaampi muuten vaan. Tykkään urheilla ja oon myös hyvä esim uinnissa ja yleisurheilussa. Silti musta tuntuu, että kaikki mun ikäset on jo ollut useassa eri suhteessa, ja musta vaa tuntuu, että enkö mä sit vaan oo tarpeeksi hyvä?
Nyt loppuun teen nopeen esittelyn
Moi oon 13 v. Tyttö. Mulla on vähän punertava. Tai oranssi tukka, siniset silmät ja oon pitkä. Tykkään urheilla, osaan myös tanssia ja laulaa. Oon oikee mitää tosi ekstrovertti ihminen, ja rakasta kun ihmiset antaa haleja tai muuten vaan on kavereiden seurassa. Kiitos kun luit <3

Kissamummo

Well … Et oo ainakaan yksin. Samaistun tohon tosi paljon. Mä oon ainaki yrittänyt etsii random ihmisii. Vaikka en olis ihastunut niihin ja kysyn niiden snäppiä tai puhelinnumeroo.
Jaksamisia 💋💋
IHANAA KESÄÄ
T:kissamummo

Poika 14

Meillä on jotenkin samanlaisuutta elikkäs, olen itse 14 vuotias poika [Osa tekstistä poistettu] sekä noin about 174-175 cm sekä minulla on oranssit hiukset ollut syntymästä asti. Minulla on ruskeat silmät sekä olen harrastanut jo noin vähän yli puol vuotta pyöräilyä sekä Airsoftia. Olen utelias sekä kiinnostunut tosi paljon armeijasta sekä erikoisjoukoista myös rekoista.

SL😛

Totuus on, ettei läheskään kaikki sun ikäiset oo ollu kunnon suhteessa kertaakaan. Vaikutat ihanalta tyypiltä, sussa ei oo varmasti mitään vikana♥️

Vastaa aiheeseen: Siis kelpaanks mä Ollenkaan?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top