Siirry sisältöön
Elluh

Eli en siis tarkalleen tiiä mikä on valkovuoto. Oon 12-vuotias tyttö eikä mul oo alkanut kuukautiset. Eikä valkovuotoa. Haluisin vaa kysyy et tuleeks jokaiselle ennen kuukautisia valkovuoto? Mun äidillä alko menkat 11-vuotiaana samoin mun molemmilla mummoilla ja isosiskolla alko 13-vuotiaana. Äiti on puhunu menkoista muttei valkovuodosta joten en tiiä paljoo. Ja näen tääl nuortennetis kaikkii 9-12 vanhoja tyttöjä joil on jo kuulemma valkovuoto alkanut. En uskalla kysyy tästä isosiskolta tai äidiltä joten voisko joku auttaa? Myös yhel mun kaveril oli alkanu menkat 9-vuotiaana mut en uskalla kysyy häneltäkään. Pls help

SpageLi🏳️‍🌈

valkovuoto on siis valkosta tai kellertävää vuotoa, jota tulee emättimestä. se piettää emättimen puhtaana ja piettää limakalvot kosteana.
ja älä ota mitään stressiä milloin sulla alkaa valkovuoto ja menkat, ne alkaa milloin alkaa. ja valkovuoto ei oo mitenkään vaarallista :)

Maybe?

WAIT! Kellertävää vuotoa? Mulle on tulee kyllä usein kkellertävää höttöö kyl pikkuhousuihin mut oon luullu et se on (tiiätte mitä tarkotan). Ja se on tahmeaa ja niin. Eli voiko olla et mul on jo alkanutkin valkovuoto?

🦋

Valkovuoto voi myös olla välillä nestemäistä ja se voi myös olla hieman rusehtavaa

Joo valkovuotoo tulee kaikilla mut se on ihan yksilöllistä et kuin kauan sitä tulee ennenku menkat alkaa. Googlettamalla löyvät lisätietoo

Vastaa aiheeseen: Siis mikä on valkovuoto?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top