Siirry sisältöön
Ihastunut :(

Joo mun luokalla on yks söötti tyttö ja meillon ollu jotai silmäpelii tai sellasta. Sit sil tytöllä on yks kaveri joka on ihan mustasukkanen, veikkaisin. Esim on ollu sellasta et se menee tyylii seisoon mun ihastuksen eteen etten voi kattella sitä :/ ja sitten oon vähä ujo etten oo uskaltanu tarttuu hyviin tilaisuuksiin ja puhunu Sille :( ja tänääki mua harmittaa ku en menny puhuu ja silleee.. hieman masentaa vaikka on kivaa olla ihastunu <3 ja Se selvästi tykkäis must ehkä :] mut sellasta vastailkaa kiits

Heppahullu -00

Mee vaan rohkeesti juttelee sille tytölle. :) Et sä muuten saa tietää mitä se susta ajattelee. Näytä sille et sä oot kiinnostunu siitä. Siitä se lähtee! Ja muista: Älä etene liian nopeesti! Mä teen sen virheen aina poikien kaa, et hätiköin vähän liikaa. :) Tsemppiä! :)

p 15w

suosittelen lähstymään ja kertomaan tilaisuuden tullen että pidät hänestä. ja sen mustiksen ei kannata antaa pilata juttua. älä tee samaa virhetää ku mä. ;)

Ihastunut

Joo oon se sama tyyppi ku toi joka alotti keskustelun.. Anyways! Kiitos vastauksesta, ja lisäkysymyksenä jokka lukee tätä keskustelua: miten purat vihaa / surua / iloa ja mihin. Itse teen musiikkia tietokoneella selailen nettiä mietiskelen ja katselen videoita / kuuntelen musaa :)

Yksinäinen Ratsastaja

En ole se söötti tyttö D: Älä anna sen mustiksen häiritä, hän käyttäytyy lapsellisesti

Nimetön

Tartu tilaisuuteen ja mene juttelemaan hänelle.
Jos hänkin on katsellut sinua luokan poikki niin varmasti tykkää sinusta. Ensin tutustut häneen ja sitten katsot mihin ystävyys johtaa. Mitään hävittävää ei ole.
Ja Jätä se mustasukkainen ihminen omaan varjoon et välitä vaan tutustut tyttöön ihmeessä

Vastaa aiheeseen: Silmäpeliä:D

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top