Siirry sisältöön
Nimetön

Ihastuin yhteen poikaan jo kauan, kauan sitten. Sillon ei nähty usein, mutta nykyään nähdään suunnilleen kerran viikossa, kun käydään samoissa nuortenilloissa.

Mä oon huomannu että tää poika tuijottaa mua. Lähes aina kun on iltapala illan lopuks, nii oli mun ihastus sitten missä päin vaan sitä ruokasalia, niin se kattoo mua. Ja jos alan tapittaa takasin, niin se kattoo mua silmiin, eli ilmeisesti sitten ei hämmenny.

Me ollaan juteltu kasvotusten vuosi sitten, nykyään keskustellaan tekstiviesteillä. Syyttävä sormi osoittaa hänen seurassaan ujoa luonnettani.

Ite oon 14 ja se on 16.

Voisko joku vähän kertoa mielipidettä, että miltä tää vaikuttaa? ._. Pojalla ei ole facebookkia, enkä meseä kehtaa kysyä.

Nimetön

Koita jututtaa sitä, siitä saat selville onko se kiinnostunut :) Nuortenilloissa on ainaki mielläpäin mukava meininki, nii siellä ei varmaan olis vaikeeta keksii puhuttavaakaan :D

POIKA 15

me pojat kun löydetään joku niin me ei siitä päästetä irti helpolla, joten tämä poika saattais kyllä olla kiinnostunu susta mutta se on iteki vähä ujo ku jos se ei viiti sulle tulla puhumaan. mäkin oon samanlaisessa tilanteessa mut me ei jutella tekstiviesteillä vaan mesen ja facebookin kautta. voisit säkin pyytää sen meseä niin tulis halvemmaks. tai sä voisit sitä pyytää tekemään facebookiin tyypin niin sekin ois halvempaa ja kivempaa. :)

Vastaa aiheeseen: Silmäpeliä(kö?)

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top