Siirry sisältöön
Nimetön

Tää aihe ei sillee hirviästi kuulu tähän media juttuun mutta mä haluan sanoa mielipiteeni Simpsoneista. Tän mp kirjotuksen ei ole tarkotus loukata Simpsoneita ja Simpsoneiden katsojia!
Nonii elikkä mua ärsyttää Simpsoneissa se että ne on koko ajan samoja jaksoja mitä näytetään! Niitten tilalla vois olla jotain muutaki kuten esim dragon ball näytettäs uuestaan, tai niitten tilalla vois olla jotain erillaista mitä muut kanavat ei näytä (paitsi FOX) eli tarkotan täsä ny animea(mut siinä on sitte ne mitkä oikeudet eessä). Ne Simpsonitki on näytetty niin monesti että mä oon kyllästyny niitä kattoon.
Niin pliis älkää loukkaantuko tosta :D Mä haluan tietää onko joku muuki väsyny Simpsoneihin ja haluais tilalle jotain muuta.

Kata

Moi!
Mä en oo koskaan kattonu Simpsoneita! :D Valituksesi on varmasti ihan asiallinen. Monen sarjan kohdalla olen miettinyt ihan samaa. Ois kiva saada kokonaan uusia sarjoja tai uusia sellaisia joita ei ole aikoihin uusittu.

Hupaisa kysymys :)

Siis aivan samaa mieltä.Simpsoneiin pitäis tehä uusia jaksoja tai joku vastaava sarja, mutta ei kuitenkaan k16 niinku family guy xd

3lk

En

Mursu

Simpsoneita on tehty kolmekymmentä kautta ja muka pyörii samat?!?????!!!!

Vastaa aiheeseen: Simpsonit

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top