Siirry sisältöön
Flamingo

Olen huomannut lähiaikoina että isosisko suuttuu koko ajan. Aina kun huomautan jostain, vaikka että voisko se laittaa kattovalon pois kun me mennään nukkumaan niin se heti suuttuu [osa tekstistä poistettu] Vanhemmatkin on huomannu mut ei reagoi. Ne aina sanoo sille että ”seuraavalla kerralla kun noin tapahtuu sinulta otetaan puhelin tai et saa kuukausirahaa enää” mutta niin ei kuitenkaan koskaan tapahdu. Se on tosi ärsyttävää. [osa tekstistä poistettu]

Nuortennetin ylläpito

Hei Flamingo,

Kiitos kun rohkeasti kirjoitit meille! Moderoin osan viestistäsi pois, mutta luin sen kokonaan. On tärkeää että et jää tilanteesi kanssa yksin. Voisitko ottaa asian vanhempiesi tai jonkun muun luotettavan aikuisen kanssa puheeksi? Ymmärrän, että haluat suojella siskoasi, mutta väkivalta on aina väärin ja sinun ei pitäisi joutua pelkäämään omassa kodissasi.

Siirsin viestisi kokonaisuudessaan ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun palatessaan kesätauolta 17.7. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla. Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (p. 116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. Puhelin ja chatti päivystävät kesälläkin joka päivä klo 17–20.

Voimia kesään <3

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Vastaa aiheeseen: Sisko on nopeasti raivostuva ja väkivaltainen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top