Siirry sisältöön
Mellow:)

Olin tykänny jo varmaan puoli vuotta yhestä pojasta. Myös siskoni, joka on mua vuotta vanhempi alko tykkäämään hänestä…Siskoni on minua paljon rohkeampi ja kauniimpi varsinkin poikien suhteen ja pian siskoni jo tekstaili sen pojan kaa. Kesti ehkä kuukausi ja sitte ne oli yhessä. En halunnu pitkään aikaan nähä sitä poikaa, koska tykkäsin siitä vieläki. Lisäksi tosi kipeää teki se et se poika koko ajan kyseli mun siskolta et kenestä mä tykkään. Sitte ne alko vielä yhessä miettimään kuka poika olis mulle sopiva. Mun sisko oli joskus mun paras kaveriki joskus…Nykyään se ei oo mun kaa paljon yhtään ku se alko seurustelemaan. Vaikka siitä on jo 3 kk ku ne alko seurustelemaan, niin vieläki jos se poika kattoo muhun hymyillen, en voi muuta ku kääntää pääni ja itkeä sisälläni….;(

Aikasemminki on käyny samalla lailla ja sitte mun siskoni on yrittäny löytää mulle jonku, joka vois niin sanotusti korvata sen nykyisen poikaystävän, josta edelleenki tykkään. Usein tulee vaan sellanen tunne, et ei kukaan koskaan haluu mua ja miks kukaan ees tykkäis musta ku oon näin ujo. Mitä mieltä te ootte tästä? Onko kukaan kokenu samanlaista?

Radiohead

Voi ei ): Mulla on vähän samankaltanen kokemus, tosin ei noin paha. Oon tykänny marraskuusta asti yhestä pojasta. toukokuun loppupuolella, yks mun kaverikin alko tykkäämää siitä, ja en oo ees puhunu sen kaa sen jälkee. Näin sen kerra kesälomalla, ja aloin melkei itkee ku näin sen, enkä pystyny suoraa kattoo sitä. Mut mun tilanne on oikeestaan parempi ku sun, se mun ihastus no suoraa sanottuna suunnillee vihaa sitä toista, ja se ain puhuuki et se on kauhee jne. Mut voimii sulle )—: Jajoo mulla on useinki toi sama tunne, etten kelpaa kenellekkää. tuntuu et kaikki mun kaverit ois seurustellu, tai ainaki joku on tykänny niist, Mut must ei oo tykänny kuka

Nimetön

moi.

Ittekki olen ujo ja ei sen pitäisi haitata. Joidenkin mielestä se voi olla jopa söpöäkin.
Kannattaa kertoa vaikka siskolles tai pojallekkin jopa et miltä susta tuntuu ja myös sanoo et ei kerro kellekkään siis jos haluvat mutta voit myös yrittää unohtaa joka voi olla tosi hankalaa joten suosittelen ehkä että puhut ainakin siskolle. Ja jos et halua että ne miettii sulle jotain niin sano se suoraan.
Ja itte oon melkeen samanlaisessa tilanteessa. Poika on minua vuotta vanhempi ja tosi mahtava. Ongelma on meillä se että olen ujo ja en uskalla puhuu sille ja siitä en tiiä. No mutta jos poika hymyilee ole vain mahd. Normaalisti tai hymyile takaisin teen niin ainakin itse.

Vastaa aiheeseen: Siskon tossun alla

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top