Siirry sisältöön
I am very dumb 😌

Olisikohan täällä Soturikissa-faneja? En ole siis lukenut yhtään kirjaa, mutta ne nimet kuulostavat hauskoista, haluaisin itsekin keksiä sellaisia… 😅

Kysymykseni siis on, että onkohan niissä jotain ”sääntöjä”, niin kuin että päälliköiden nimien jälkiliite on ’tähti’? Vai voiko keksiä ihan mitä vaan? Ja onko pennun jälkiliite siis aina ’pentu’?

Jep, pitäisi ehkä LUKEA ne kirjat ennen kuin tulen kysymään täältä, mutta *hups*. Taisin jo lähettää tämän viestin, kun kerran luet sitä! 🙃🙈

Suonjar🌈

Säännöt on. Päälliköiden nimet loppuu tähti, oppilaiden tassu ja pentujen pentu. Sanaa ’kuu’ ei yleensä käytetä nimen ensimmäisenä osana (Kuukukka on poikkeus). Parantajien nimien päätteet poikkeaa usein soturinimien päätteistä.

jaah

Suosittelen lukemaan! Omasta mielestä tosi hyviä kirjoja eikä ainakaan lopu lukeminen heti kesken. Kannattaa tosin alottaa aika pian, koska alkupään kirjat on hitaasti häviämässä tästä maailmasta… (esim. jos itsellesi aijoit sarjaa ostaa niin ei löydy ensimmäisestä osasta enää kuin pokkareita)

Oot ymmärtänyt noin nimet ihan oikein, pentu on ”-pentu” ja klaanin johtaja ”-tähti” (:

miau :3

moii! oon ollut aikaisemmin soturikissa fani, innostus on vähän lähtenyt mutta suosittelen lukemaan varsinkin jos tykkäät kissoista, kestät semi raakoja juttuja ja jaksat lukee pitkiä kirjoja! oma lempparikisuoli/on murattilampi :) säännöt on aikalailla tossa mitä suonjar sanoi, ja fandom-sivulta löytyy hyviä kattauksia hahmoista, yrteistä sun muusta!

I am very dumb 😌

Kiitos vinkeistä! Suonjar🌈, osaisitkohan selittää, miten parantajien ja soturien nimet eroavat toisistaan? Joku muukin voi vastata, jos sattuu tietämään!

Suonjar🌈

Öö… niinku tota… Soturien nimet päättyy usein esim. -sydän, -häntä tai -turkki ja parantajien nimet voi loppuu vaikkapa -hohde, -lehti, -lampi tai -marja. Tietty poikkeuksia on. Esim. yhen parantajan nimi on Leppäsydän ja yhen soturin nimi Paatsamalehti.

Vastaa aiheeseen: Sk-fanit tänne…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top