Siirry sisältöön
🤍🤍

Oon siis kohta 15 ja mulla on aika tiukat vanhemmat. Haluisin alkaa pitää ihostani jotenkin huolta, mut ensinnäkään mulla ei oo oikeen rahaa, et ei mitään kallista, toisekseen mun vanhemmat ei oikeen anna, joten en voi vaan kävellä kauppaan ja ostaa jotain, ja kolmannekseen en tiiä mistä alottaa. Oon just alkanu meikkaamaan kevyesti (concealer, puuteri ja poskipuna), jos se vaikuttaa johonkin.

Eli tuota – minkälaisia skincare-rutiineja teillä on? Eli jos ostaisin vaikka meikinpoistoaineen, mitä muuta? Tulkaahan juttelemaan :)

gold rose

siis meikkaatko mutta sulla ei oo meikinpoisto ainetta?!?
ihan ekana ainaki se meikinpoistoaine. sit ihan vaan perus kasvorasva ja vaikka joku purkissa oleva naamio jota käytät silloin tällöin jos haluut. jos sulla ei oo mitään suurempia epäpuhtauksia niin noilla pärjäät ihan hyvin

Ellinoora_fan♡°4ever °♡

Tässä mun skincare

-lumenen oat milk oil cleanser
-lumene oil coctail suihke
-essence granaattiomena seerumi
– bio richin tai dermosilin kasvorasva +käytän joskus kasvonaamioita

14v tyttö

Normaalisti saa ainaki halvalla kaikkii skincare juttui.

Ellinoora_fan♡°4ever °♡

Mutta joo meikinpoistoaine on aika tärkee jos meikkaa niin sitä suosittelen ainakin💗🦋

Pusheli Pasheli🏳️‍🌈

Kannattaa just ainaki olla meikinpoistoaine ja sen jälkeen perus kasvorasva ja sit viel jos haluu voi käyttää jotaim seerumia tai maskeja. Ennen kun ostat kasvorasvan kannattaa ottaa selvää mikä ihotyyppi sulla on. Esimerkiks Nivean nettisivuilla siihen löytyy ohjeet. Sit kun tiedät sun ihotyypin voit ostaa siihen sopivia tuotteita jotka ei sit ärsytä sun ihoa ja puhdistaa ja hoitaa parhaiten. Mä tiedän että sulla ei ole kovin paljon rahaa käytössä, mutta ei kannata ostaa mitään kaikkein halvimpia (esim normalin) rasvoja koska ne ei yleensä oo niin laadukkaita ja saattaa pahimmassa tapauksessa vaan huonontaa sun ihon kuntoa. Mun mielest vaik apteekistaki saa ihan suht halpoja rasvoja jotka on luotettavia ja sillee. Henkilökohtaisesti mä suosittelen Nivean tuotteita.
Täs on viel mun ihonhoitorutiini:
-meikinpoistoaine tai jos ei oo meikkii (yleensä ei) niin pesen vaan kasvot
-Nivea moisturing night/day cream
-seerumi, en muista mikä merkki :(
-joskus laitan viel yöks eye-padsit tai lipmaskin
Hyvää uuttavuotta kaikille :)

🤍🤍

@gold rose: niin no siis… tässä se ongelma on. En pysty oikeen käyttää muuta kuin conceleria, koska se on ainoo jonka saa kokonaan poistettua vedellä. En saa ostaa meikinpoistoainetta, koska mun vanhemmat väittää että se pilaa ihon. Apua???

k

kannattaa ainakin se meikinpoisto aine olla sitperus kosteuttava naama rasva ja joku suihkussa käytettävä puhdistus aine on ihan hyvä

010tyttö

Kannattaa ostaa ainaki se meikinpoistoaine ja kasvojen puhdistus aine ja kasvorasva.

Näköys

Mulla meikit ainakin lähtee pois kasvojen puhdidtus aineella eikä eikseen meikinpoisto aineella ja eihän sun tarvi niitä juttui sun vanhemmille esitellä

gold rose

suosittelen että yrität kertoo sun vanhemmille että ei meikinpoistoaine pilaa ihoo vaan se että joutuu jatkuvasti olee ne meikit naamalla ku sit menee ihohuokoset tukkoon ja se tekee finnejä yms. ja voithan ostaa jonku kasvojen puhdistusaineen joka siinä sivussa samalla puhdistaa meikin. ja jos vaan mahollista et sun vanhemmat ei näe niitä tuotteita niin sithän ainaki voit ostaa.

¬

Pesen ihoani vedellä ja saippualla. Naamaa ja tukkaa erilaisella saippualla. Aina en käytä edes saippuaa vaan pelkkää vettä.

Sitten mulla on joku käsi-/yleisrasva mitä talvella ainakin käytän jos iho kuivuu.

En meikkaa, enkä aio, eli en tiedä pitäisikö meikatessa olla joku meikkisaippua.

Vastaa aiheeseen: Skincare

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top