yksinäinen introvertti

moi! mulla siis ei oo oikeestaan mitään, instaa, snappiä, tik tokkii tai muuta paitsi whatsapp ja youtube. sen lisäks mun äiti on ladannut mun puhelimeen jonku familylinkin. et jos lataan jotain nii ei onnistu ilman sen lupaa. ja se ei anna mun ladata instaa tai tiktokkia ku pelkää et ku meen sinne jotai tapahtuu esim. joku menee mun tilillle jne. toivoisin saavani snapin mut miten selittää sille?? isä taas on ihan eri mieltä ja antais tehä vaikka ja mitä mut ne on eronnu ja asun äidillä pää osin☹ ja siis mulla ei oo ees omaa pankkikorttii niinku muilla jne. tää tuntuu aika epäreilulta. kertokaa ihmeessä mitä tehä ja jos on samanlaista kokemista nyt tai joskus ennen.

🌈rainbow🌈

Hei!
Haluun vaan sanoo et esim. jos mä saisin nyt päättää että haluunko vaikka tiktokin nii sanoisin et ”en”.
(kaikki ulkonäkö paineet kasvaa ja siel saattaa nähä asioit mitä ei ois halunnu nähä yms)
Mutta joo byee! tsemppiä! <3

🌈Bag

Hei
Smae, siis mul ei oo ees wasabii (tiiän upee lempinimi sille xD) vaik halusin! Siis tahtoisin snp et voisin jutella rainyn ja frogin kaa paremmin!❤(rainy ja frogi on mun ihanii kamui täält).
Idk miks en saa niit (en oo kyl kysyny ees xD) ku🦧:
Oon jo täyttänyt ikärajan🚫
Ne on ilmasia toisin ku tavalliset viestit!💬🤑
Ne on paljon helpompia ja monipuolisempia (esim.ryhmä keskustelut)💬
Äshym nii tylsää samoin family link!Arghhhhhhhhggggejhrkdbsgsysbdhhdhdvrhrkkdheheje
🌱👊❤🌱🌼❤🌱🤙❤

Anteeksi pitkä (ja turha) teksti

Mul ei oo ite ikinä ollu family linkii tai mitään, mutta siis mun vanhemmat ei anna mun ladata mitään sosiaallisen median palveluita mutta mä on päättänyt mennä näihin maailmoihin salaa jo 9-vuotiaana jolloin tajusin että onpa todella tylsiä sovelluksia. Jonka jälkeen päätin poistaa ne, no sitten latasin uudelleen -edelleen salaa- kun olin juuri täyttämässä 13 vuotta koska moniin ikätovereihin sai yhteyttä niillä. Mulla on tilejä tosi monissa sovelluksissa joita mulla ei edes ole enään! Olen siis poistanut kaikki muut paitsi Snapchatin vaikka haluaisin poistaa myös senkin, mutta kun muut eivät edes halua antaa omaa puhelinnumeroa. Mä ihmettelen että miksi sä et voisi saada pankkikorttia kun pankinpalvelut on maksutomia alle 25-vuotiaille(Osuuspankki) tai muuten vaan syy voi olla että vanhempasi eivät halua tavata toisiaan koska ovat eronneet. Jos haluat pankkikortin sun kannataa kertoa syitä että miksi sä tarvitset sen!(Syitä miksi sun kannattaa saada pankkikortti on esim. Sä opit huolehtimaan sun taloudesta, sä voit kantaa sun korttia melkein kaikkialla. yms) Mutta siis mä haluan vain sanoa että itse en juuri piittaa sosiaallisesta mediasta, enkä juurikaan suosittele sitä kenellekkään. Mutta jos haluat yrittää saada luvan sun äidiltä niin sun kannattaa sanoo sille että sä et aio jutella vieraiden ihmisten kanssa tai että nykyään niin monen pystyy tavoittamaan vain näillä sovelluksissa.

Vastaa aiheeseen: snapchat ja muut sovellukset

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.