Siirry sisältöön
yksinäinen introvertti

moi! mulla siis ei oo oikeestaan mitään, instaa, snappiä, tik tokkii tai muuta paitsi whatsapp ja youtube. sen lisäks mun äiti on ladannut mun puhelimeen jonku familylinkin. et jos lataan jotain nii ei onnistu ilman sen lupaa. ja se ei anna mun ladata instaa tai tiktokkia ku pelkää et ku meen sinne jotai tapahtuu esim. joku menee mun tilillle jne. toivoisin saavani snapin mut miten selittää sille?? isä taas on ihan eri mieltä ja antais tehä vaikka ja mitä mut ne on eronnu ja asun äidillä pää osin☹ ja siis mulla ei oo ees omaa pankkikorttii niinku muilla jne. tää tuntuu aika epäreilulta. kertokaa ihmeessä mitä tehä ja jos on samanlaista kokemista nyt tai joskus ennen.

🌈rainbow🌈

Hei!
Haluun vaan sanoo et esim. jos mä saisin nyt päättää että haluunko vaikka tiktokin nii sanoisin et ”en”.
(kaikki ulkonäkö paineet kasvaa ja siel saattaa nähä asioit mitä ei ois halunnu nähä yms)
Mutta joo byee! tsemppiä! <3

🌈Bag

Hei
Smae, siis mul ei oo ees wasabii (tiiän upee lempinimi sille xD) vaik halusin! Siis tahtoisin snp et voisin jutella rainyn ja frogin kaa paremmin!❤(rainy ja frogi on mun ihanii kamui täält).
Idk miks en saa niit (en oo kyl kysyny ees xD) ku🦧:
Oon jo täyttänyt ikärajan🚫
Ne on ilmasia toisin ku tavalliset viestit!💬🤑
Ne on paljon helpompia ja monipuolisempia (esim.ryhmä keskustelut)💬
Äshym nii tylsää samoin family link!Arghhhhhhhhggggejhrkdbsgsysbdhhdhdvrhrkkdheheje
🌱👊❤🌱🌼❤🌱🤙❤

Anteeksi pitkä (ja turha) teksti

Mul ei oo ite ikinä ollu family linkii tai mitään, mutta siis mun vanhemmat ei anna mun ladata mitään sosiaallisen median palveluita mutta mä on päättänyt mennä näihin maailmoihin salaa jo 9-vuotiaana jolloin tajusin että onpa todella tylsiä sovelluksia. Jonka jälkeen päätin poistaa ne, no sitten latasin uudelleen -edelleen salaa- kun olin juuri täyttämässä 13 vuotta koska moniin ikätovereihin sai yhteyttä niillä. Mulla on tilejä tosi monissa sovelluksissa joita mulla ei edes ole enään! Olen siis poistanut kaikki muut paitsi Snapchatin vaikka haluaisin poistaa myös senkin, mutta kun muut eivät edes halua antaa omaa puhelinnumeroa. Mä ihmettelen että miksi sä et voisi saada pankkikorttia kun pankinpalvelut on maksutomia alle 25-vuotiaille(Osuuspankki) tai muuten vaan syy voi olla että vanhempasi eivät halua tavata toisiaan koska ovat eronneet. Jos haluat pankkikortin sun kannataa kertoa syitä että miksi sä tarvitset sen!(Syitä miksi sun kannattaa saada pankkikortti on esim. Sä opit huolehtimaan sun taloudesta, sä voit kantaa sun korttia melkein kaikkialla. yms) Mutta siis mä haluan vain sanoa että itse en juuri piittaa sosiaallisesta mediasta, enkä juurikaan suosittele sitä kenellekkään. Mutta jos haluat yrittää saada luvan sun äidiltä niin sun kannattaa sanoo sille että sä et aio jutella vieraiden ihmisten kanssa tai että nykyään niin monen pystyy tavoittamaan vain näillä sovelluksissa.

.

Mä sain snapin viime viikolla pitkän suostuttelun jälkeen. Sanoin mun vanhemmille että olen yksinäinen kun kukaan ei ota muuten yhteyttä. Keksi jotain syitä miksi sun pitäis se snäppi saada. Toivottavasti oli jotain apua :)

Moonberry

Ittelläkään ei ole suurta tarvetta käyttää mitään somea,enkä niitä omistakkaan. Ajattele, olisiko se nyt katastrofi jos et someja saisikaan?

Niin…. ne eivät ole välttämättömiä….

Ja niinkuin @rainbow sanoi ulkonäköpaineita ja jne….

Moi

Itella on whatsapp, youtube, tiktok ja pinterest. Ei ole snäppiä ja tuntuu että jään sen takia ulkopuoliseks jollain tapaa. Esim nyt ku tulin 7lk niin muilla on siellä joku luokan ryhmä eikä enää mitään numeroita vaihella.
En tiiä miten se meni niin helposti silloin 1lk ku yhtäkkiä mulla vaan oli kaikkien numerot ja tehtiin yhteinen whatsapp ryhmä ja kaikkee kivaa, ikävöin sitä ja mun vanhaa luokkaa aivan järkyttävästi.
En ole ollut yhteydessä vanhoihin kavereihin ku se tuntuu hankalalta, olisko snäpissä toisin? En tiiä mun jos nyt vaikka lataisinki sen niin viittisinkö lisätä kavereiks (tai jotain sellasta) niitä muita vanhoja kavereita tai muita luokkalaisia. En tekis sielläkään mitään ku en uskalla laittaa kellekkään mitään tai olla yhteydessä ku tuntuu että niillä on kuitenki parempaa tekemistä ja en osais sit mitään oikein.
Tiktokia ruukaan kattoo muiten tiktokkei ja kattoo mitä ne on tehny yms. en tee ite mitään sisältöö sinne, katon vaan onko muut saanu jotain kivaa aikaseks.

🌼~fluwer~🌼

Kutsu joku sun kaveri kylään jolla on snäp ja sit kysy, et onks sul snäp? Ja sit se alkaa esittelee sitä tai emt. Mitä sit tekee, mut sano et se kuulostaa kivalta sillee isoon ääneen et sun äiti kuulee. sit sano sun kaverille et, mä käyn kysymässä et saanko tän, (taas tarpeeksi isoon ääneen) sit kysy sitä sun äidiltä. Jos se kysyy, et mikä se on? Nii voit esitellä sitä vähä (esim. Tällä voi lähettää hauskoja kuvia sit voi katsoo videoita jne.)
Mulla toimi!

🚝Vede11🤠

Itellä on vaan whatsapp ja haluisin snapchatin mutta mulla on joku kakkunen family link nii en voi ladata ilman isin lupaa.

🚝Vede11🤠

( en ole oikeastaan kiinnostunut tiktokista ja ig:stä ku siinä kuulemma tulee helposti noita ulkonäköpaineita)

Elv [Osa nimimerkistä poistettu]

Mulla on snäppi ja se riittää mulle koska snäpin Valokeila paikasta voi kattoo tiktokkii pieni vinkki mun vanhemmat on suht vanhoja eikä tiiä mitään mutta mun siskot tietää mulla on family linkki myös mutta ne ei rajota mitään mun vanhemmat pystyy vaan muuten vaa seuraa mitä siel tapahtuu mun iskä on muuten [Osa tekstistä poistettu – emme julkaise henkilötietoja.]

Itel toimi

Siis keksi hyvät perusteet esim siihe snäppii.
Et vaikka (mitä ite käytin) et en koskaa tiiä mistä tyypit puhuu ja kaikki viestittely tapahtuu snäpissä. + sit mieti jo valmiiks et mitä sun porukat tulee vastaamaan. Et esim jos tiiät et ne sanoo että oot sit liikaa puhelimella, nii sano et voit karsii jostai toisesta päästä jne.

Ite kävin samanmoisen neuvottelun vuos sitte ja antoha ne lopulta periks ;)

– Tyttö 14v

SpageLi🏳️‍🌈

mulla oli snp mut poistin ku iskä sai tietää, en aio ladata ehkä uuestaa :D

Vastaa aiheeseen: snapchat ja muut sovellukset

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top