Siirry sisältöön
Dreamer✨️🧿💋

Oon halunnu jo monta vuotta snäpin. Oo siis 6lk ja mun vanhemmat on välil vjä ylisuojelevii, esim mul ei oo yhtäkää pelii puhelimel, ei yhtäkää sellast kunnon sovellusta esim insta, tiktok, EIKÄ EDES YOUTUBEA! Tai pinterestiä!

Mitä mä voin tehä?! Haluun snäpin! Nyt! Antakaa neuvoi miten ottaa asia puheeks!

Joku

Snäpin ikäraja on 13, joten kannattaa kysyä esim. Silloin kun oot 13.
Sano, ettet lisäisi tuntemattomia ja näyttäisit kenet lisäisit. Ja sano että jollain sun kaverillakin on :)

Tiiän et toi voi olla ärsyttävää. Oon itte 15 ja mullakaan ei oo MITÄÄN sovelluksia. Tai siis mun vanhemmat käyttää mun puhelimen säännöllisesti puhelinliikkeellä palauttamassa sen oletusasetuksiin ja sieltä poistuis joka kerta jos oisin salaa ladannu jotain. Mulla on käytännössä WhatsApp, puhelut ja kamera, that’s it. Ja kaiken lisäks en saa käydä kavereiden kanssa missään, koska ne on hysteerisiä joka helvetin asiasta ja vetoaa kuukauden päästä olevaan kokeeseen. Ootan vaan muutaman vuoden että oon täysikänen ja saan mitä tahansa töitä tai opiskelupaikan, niin painun vittuun täältä 🙂 (menetin mahdollisuudet sosiaaliseen elämään vajaa viis vuotta sitten kun muut alko viestitellä, kuvata videoita, viettää aikaa somessa ja käydä toistensa luona, so thanks a lot, I’m so grateful for ruining my life :))

No niin, sori valitus. Voisit vaikka oottaa että oot 13 ja sit mennä vaan vanhempien luo ja kysyä vaikka jotenkin ”Saanko muuten ladata snäpin? Haluisin viestitellä mun kavereille ja se ois tosi kiva”. Tai sit esim. ”Voiko lataa Pinterestin? Se on ilmanen ja haluisin kattoo sieltä piirrustusideoita.”

Dreamer✨️🧿💋

Kiitti! Molemmille! Ja ”…” mä ymmärrän ton tunteen! Paitsi mä kyl saan käydä kavereilla mut ymmärrän silti. Niin hyvin.

Moonis Bab Honey Moon😍😈

Hellou!

Kuka velho oot?

Ciaó!

Ihminen

Mun vanhemmat anto mun ladata YouTube vasta ku olin 3lk (oon siis nyt 6lk) ja sit mua myös ärsyttää se että mulla on vieläki family link. No on mul ig ja snp mut sain ne viimme vuonna joskus kesällä. Tiktokii mul ei oo ja sit mun vanhemmat tarkistaa joskus mun puhelimen ja se vasta ärsyttääkin

Dreamer✨️🧿💋

En oo varma haluunko kertoo, ku sit kuka vaan siel temassa sais tietää paljon mun yksityisasioita ja en ehkä haluu kertoo…

Tyyppi

Kannattaa oottaa että oot sen 13v. Silloin perustella esim jos kavereilla on snäppi tai instagram. Tiktokkia on varmaan turha edes yrittää saada enää. YouTubea pystyy kattomaan myös netissä. Pinterastiäkin voi kattoa netissä, vaikka piirustus ideoiden selitys voisi olla hyvä selitys sen saamiselle. Kannattaa myös kertoa vanhemmille mitä näillä sovelluksilla voit tehdä. Vanhemmat voi olla todella ylisuojelevaisia… ja ikärajoillakin on omat selityksensä :) ja ajattele sulla on aikaa tehdä kaikkea muuta kun et käytä aikaa snäppäämiseen tai tiktokin selaamiseen (:

Dreamer✨️🧿💋

😝no yritetään jossain kohtaa🫣

Kukkanen♧

Moi sori myöhänen vastaus mä sain snapin viime vuoden lopussa ja oon 12 v ja 6lk.Juteltiin 1kk vanhempien kaa snapista ja kerroin että mun kavereillakin on se well done mä sain sen vaikka rankutin siitä.ps suosittelen juttelee asiasta ja keskustelemaan ja kerro että miks haluut niin kovasti sen😄

Lukutoukka 📚📚📚🐛🐛🐛

Mulla ei ole mitään kun mulla on family link ja oon seiskalla
Hyvää uutta vuotta kaikille 🎊🎆🎇

Dreamer✨️🧿💋

Mullaki family link⛓️🔒😡🖕
(Sori noi emojit ne ei oo teille vaa family linkille)

Teini-ikäinen mummo

Ite sain luvan ladata vasta 8. luokalla ja sanotaanko näin, että ei se snäppi niin kovin hieno ja mahtava sovellus loppujen lopuksi ollut. Pärjäisin ilmankin ja ite tykkään mieluummin käyttää whatsappia kavereiden kanssa ja muutenkin. Onhan snäpis kaikkia hauskoja filttereitä jne.. mut loppujen lopuksi se kuitenkin on sitä, että lähetät turhia kuvia katostas tai naamastas toiselle.

Tyttö 15v

Siis älkää ladatko snäppiä se ei oo niin hyvä kun luulette, loppujen lopussa lähetätte vaan kattokuvia tai puol-naama kuvii koska filtterien käyttäminen on ”noloa”🤷🏻‍♀️ Plus että siihen addiktoituu, menee paljon aikaa turhaan ja sit teitä alkaa stressaa et jotkut ”streakit” katkee.

Itse haluan poistaa ja aijon poistaa kun pääsen yläasteelta, koska nyt jos poistaisin niin en vois pitää kontaktii kehenkään koska kaikki käyttää vaan snäppii, ja whatsapp on ”nolo”.

Täs samalla nytten mutta älkää ladatko tiktokkii jos teillä ei oo😭 siihen addiktoituu niiiiin helposti, haluisin poistaa mut en voiihh. Olin poistanu sen pari vuotta sitte ja elämä meni hyvin sillon. Oikeesti, jos voisin mennä takas ja peruu et latasin sen, nii tekisin niin.

Dreamer✨️🧿💋

Pintetest ja 1 peli saatu tän vuoden aikana🫠

Vastaa aiheeseen: Snäppi

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top