Siirry sisältöön
noot

oon tällaisessa mielenkiintosessa tilanteessa kuin että oon ihastunu samaan sukupuoleen :-)
oon ollut ihan aina erittäin varma että oon hetero, eikä asiaa oo tarvinnu miettiä, koska oon aina ihastuessa ihastunu vaa vastakkaiseen sukupuoleen. se, että voisinkin olla jotain muuta ei pelota, vaan ongelmat tulee vastaan siinä, että en tiiä mite koskaan pystysin kertoo siitä kellekkää jos joskus vaikka seurustelisin saman sukupuolen edustajan kaa. tilannetta oon pahentanu ihan itse joskus isosiskolle puhumalla siitä, kuinka mun tuttu kysy multa et onko mulla poika- tai tyttöystävää. selitin siskolle, kuinka koin sen kysymyksen vähän kummallisena, koska just ennen mua tää ihminen kysy mun siskolta ja meidä kaverilta et onks niil poikaystävää. kysyin sit mun siskolta et näytänkö siltä et voisin seurustella tytön kaa tai jotain, koska oon kyl aika varma et oon hetero… :-D mua hävettää sanomiseni ihan suunnattomasti, koska kuten sanoin, olin sillon pomminvarma et oon hetero. nyt oon sitten pari vuotta tutkaillu itteäni, ihastunu enemmän ja enemmän samaan sukupuoleen, ja tällä hetkellä koen, etten ainakaan täysin hetero ole. en tiiä yhtään miten joskus, jos vaikka seurustelenkin tytön kanssa, pystysin selittämään kellekään et en ookkaan hetero vaikka joskus niin kivenkovaa oon väittäny. help.

Tukari Pohjanmaalta

Aina on parempi jutella tuttujen ihmisten kanssa, siskon vanhempien , tutun aikuisen tai kaverin kanssa. Aluksi voi hieman ”vetäytyä mietiskelemään”, mutta pitemmän päälle on parempi jutella asioista varsinkin sellaisen ihmisen kanssa, joka ei tuomitse ja on luotettava. Uskon, ettei siskoni pahastuisi vaikka menisitkin puhumaan hänelle, asiat muuttuvat ja saavat uusia katsontakantoja, mutta ikinä ei kannata ajatella, etteikö voisi puhua ajatuksistaan ja tunteistaan.

Hyvää kevättä, olkoon kesäsi aurinkoinen

Kata, verkk@ri

Hei!
Otit ison asian esille, kiitos sun viestistä!
On täysin normaalia, että nuorena ihastuu usein ja ihastuksen kohteet voi olla niin eri kuin samaakin sukupuolta. Ja moni huomaakin siinä kohtaa ihastuvansa samaan sukupuoleen eikä siinä ole mitään pahaa.
Sanoit, että sinua mietityttää se, kuinka kertoa kenellekään jos seurustelisikin saman sukupuolen edustajan kanssa. Monille se ”kaapista tulo” on tosi pelottavaa. Yleensä kuitenkin suurin osa suhtautuu siihen tosi hyvin, mutta tottakai voi olla myös niitä jotka tuomitsee tai ei ymmärrä. Se on ihan tosi harmillista ja surullista, koska jokaisen tulisi saada olla mitä on.
En voi neuvoa muuta kuin, että älä anna muiden mielipiteiden määritellä sua vaan ole rohkeasti oma itsesi. Jos joku haukkuu ja tuomitsee niin se on hänen ongelmansa.:-)
Tsemppiä!

Azzie

Seksuaalinen suuntaus ei ole mitenkään kiveen hakattu juttu, se tosiaan voi muuttua läpi elämän, toisilla enemmän, toisilla vähemmän. Mutta jokainen suuntaus on ihan yhtä ok, rakkaus ei tosiaan katso sukupuolta. Katsele elämää eteenpäin ja mene vain sen mukana, mikä tuntuu hyvältä, oli sitten ihastuksesi kohde miehet tai naiset tai molemmat. Anna itsellesi aikaa löytää itsesi ja kuka tosiaan olet.

Vastaa aiheeseen: sotkussa suuntautumisen kanssa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top