Siirry sisältöön
Sinililja

Latasin Spotifyn perjantaina ja nyt oon ihan ymmälläni. Kirjauduin sisään Google tilin kautta enkä varmasti ostanut mitään maksullista premium- juttua. Nyt kuitenkin musiikki jatkuu vaikka olisikin offline-tilassa ja en oo saanut yhtäkään mainosta koko aikana, mikä viittaa siihen, että mulla ois joku premium… Onko tää normaaliin??? En tietääkseni ostanut mitään. Nyt pelkään, et mun puhelinlaskuun tulee ylimääräisii summii tän takia… Jos oon vahingossa tilannut jotain, niin en osaa edes peruuttaa sitä…
Pliis auttakaa

☘️

Moikka. Toi on ihan normaalia eikä mikään premium-juttu. Mulla ja muilla on sama juttu. Spotifyssä ei oo koskaan mainoksia ja ofline-tilassaan voi kuunnella musiikkia. Niin se on ollut minulla aina ja olen käyttänyt Spotifyä monta vuotta. Rauhoitu vaan, ei ne puhelinlaskut siitä kasva :)

Sinililja

Ok, kiitti ❤️

I am very dumb 😌

Hmm, en tiedä mistä toi johtuu. Tää on edellisen vastauksen kanssa nyt ristiriidassa, mutta totta kai Spotifyssa on mainoksia. Ainakin mulla – ja kaikilla tuntemillani ihmisillä, joilla on Spotify – niitä tulee muutaman kappaleen välein. Ne on siis jotain 30. sekunnin tai minuutin mittaisia pätkiä musiikin välissä, ja luulis että niitä tulee kaikille? 🤔 Oon itse käyttänyt Spotifyta pari vuotta ja niitä on ollut ihan alusta asti, joten en tiiä mistä toi johtuu. Mutta jos et oo erikseen ostanut mitään, et sillon oo ostanut mitään – yleensä premiumin voi ostaa vasta latauksen jälkeen, joten ei tässä varmaan oo hätää :)

☘️

Eipä mittää, kiva neuvoo muita :)

Ei huolta!!

Kun lataat Spotifyn ja rekisteröidyt, saat aina automaattisesti ensimmäiset kaksi viikkoa ilmaiseksi testata sen Premium-version ominaisuuksia. Sulta ei edes kysytä, haluatko testata, vaan ne tulee automaattisesti.

Ja sitten se kokeilu loppuu myös itsestään kahden viikon kuluttua :)

☘️

Mulle ei ainakaan oo koskaan tullut yhtäkään mainosta Spotifyssä, enkä ole ostanut yhtään mitään siihen. Minun kavereilleni ja muilla tutuilla on sama juttu. Mutta toki uskon sinua I am very dumb 😌! Voi se olla jotenkin, että joillain tulee ja joillain ei. Outoa.

Sinililja

Ok… Mun kavereil nimittäin tulee normaalisti mainoksiin, niin siks olin huolissani. Toi kahen viikon automaattinen kokeilu kuulostaa järkevältä… Pitää kattoo, mitä tapahtuu.
Kiitti kaikille vastanneille ❤️

Ei kai siin pitäis tulla mitää premiumjuttuja, jos ei niit osta. Mul ainaki on iha normaalisti mainoksia. Tai en tiiä. Outoo.

Vastaa aiheeseen: Spotify

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top