Siirry sisältöön
Raw raw

Moi kaikki pikku saappaat!

Ollaan kahden kavereiden kanssa suunniteltu yökylää ja että kokeilisimme spritismiä. Yksi meistä on tosiaan aiemminkin tehnyt sitä, eikä ilmeisesti saanut traumoja kun haluaa kokeilla uudestaan. Aiotaan siis itse tehdä lauta.

Mua ei vielä hirveästi pelota. Mietityttää vaan se, että jotkuthan on menettänyt järkensä tehdessään tuota. Ei sillä, että minulla mitenkään paljoa sitä järkeä olisi.

Onko teillä ehkä kokemuksia spritismistä?

Jes. 8:19

”Te kuulette sanottavan: »Tiedustelkaa neuvoa vainajahengiltä, kysykää tietäjiltä, jotka supisevat ja mumisevat.» Mutta Jumalaltaanhan kansan on neuvonsa pyydettävä! Miksi sen pitäisi kysyä kuolleilta neuvoa elävien asiassa?”

Tyttö010💋

Mikä se on? Tai mitä se on? En oo kuullu sanaa tuollaisena mutta ehkä erinimellä🤩

Joku

❗️‼️ TW ‼️❗️
Oon kokeillu kavereitten kanssa moneen kertaan ”Charlie Charlie” nimistä peliä. Siinä piirretään paperille sellanen rasti ja jokaseen lohkoon kirjotetaan joko yes tai no ja sit kaks kynää laitetaan päällekkäin siihe rastin muotoon ja sit kysytään esim ”Charlie Charlie, kuuletko meidät?” ja sit jos se on paikalla niin sit se vastaa liikuttamalla sitä kynää. Se on siis liikkunu silleen vaikka kukaan ei oo puhaltanu sitä tai mitään!! Aina ei oo liikkunu. Kuulemma se vierailee vaan kirotuissa paikoissa. Ilmeisesti jonkun tarinan mukaan se charlie charlie tulee sen pöydän alle jonka päällä se lappu on!! Ja yhden kerran kun pelasin kahdestaan yhen kaverin kotona sitä ja se siis liikku kun kyseltiin niin yhtäkkiä mulle tuli polveen (joka oli pöydän alla, istuin tuolilla) semmonen tunne ku jäätävän kylmä terävä asia ois pistäny siihen!!! Sit menin kauhuissani sohvalle istuu mut se kylmä pistos tuntu siin jonku aikaa😨😨 aika karmivaa mut saatto ehkä olla vaan mun kuvitelmaa!! tuntu todelliselta… en oo ihan varma uskonko näihin juttuihin mut joka kerta ku oon pelannut spiritismiä niin on kyllä pelottanut.. enkä ikinä pelais yksin. En ehkä suosittele jos uskoo vahvasti tälläsiin juttuihin ja pelkää kauhutarinoita!!😰😰

Raw raw

Tyttö010: se on yhteyden ottamista henkiin, yleensä laudalla. Muitakin tapoja on. Olen aika huono selittämään niin jos et ymmärtänyt, voit katsoa googlesta.

Joku: Charlie charlielle on tietääkseni looginen selitys. En muista kunnolla, mutta jos ne kynät asettaa oikealla tavalla epätasaiselle kohdalle, niiden pitäisi liikkua.

Joo

Joku saatananpalvojien peli? Tai jotain? Uskooko tuollaiseen joku?

Meikä mandoliini olen juu

Joo: Se ei oo saatananpalvojien peli, Spiritismissä yritetään saada yhteys Demoniin.

Ps tässä tietoa Spiritismistä.
Älä kysy kuolemasta äläkä mitään mikä voisi loukata demonia, jos kysyt onko demoni hyvä vai paha, ja se vastaa paha yritä lopettaa peli nopeasti, mutta älä vain häivy paikalta, jos lauta alkaa laskemaan numeroita suurimmasta pienimpään ei oo hyvä juttu, silloin lopeta pelaaminen heti.

Tässä vähän mun isän kertomaa Spiritismi kokemusta ja sit omaani:

Isä on monta kertaa kieltäny pelaamasta Spiritismiä, koska se uskoo siihen ihan tosissaan koska kun se oli 14v se pelas sen kavereiden kanssa sitä, kukaan ei uskonu et se oikeesti toimi ja kaikki luuli et joku niistä kavereista liikuttaa sitä laudan sitä juttua, mutta sit ne päätti kysyy kysymyksen johon niistä kavereista vaan 1 ties vastauksen, ja se kaveri istu sohvalla eikä tullu mukaan. Ne kysy sen kaverin uuden sisaruksen tulevaa nimeä, sitten lauta muodosti sanan (sanotaan vaikka Vertti) ja sit ne kysy siltä kaverilta onko se Vertti ja se vastas joo ja ne kaikki juoksi äkkii pois eikä ne enää pelannu sitä.

Mä ja frendit ollaan monta kertaa pelattu sitä, muutaman kerran onnistunu ja demoni on ollu kiltti, mut parina kertana kaveri ihan selvästi liikutti sitä sormusta jota siin laudas käytettii. :D

Meikä mandoliini olen juu

Jes. 8:19:
Ei kaikki usko Jumalaan ja Spiritismiä on ihan kiva pelata ku saa keskustella Demonin kanssa:DD

Vastaa aiheeseen: Spritismi?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top