Siirry sisältöön
WM

Hei!

Olen 18-vuotias tyttö. Haluaisin pelata kavereiden kanssa Steamsissä, Melkein ihan mikä tahansa peli käy, haluaisin kokeilla jotain uutta. Mutta hiukan jännittää miten osaan pelata pelejä…

En oikein tunne ketään kenen kanssa voisi pelata jotain. Poikaporukoiden peleihin en oikein halua mennä koska tuntemattomien kanssa ei oo yhtä helppo pelata ja sitten ne ei ehk ota yht hyvin mukaan.

En oo kauheen rohkee alottaa keskustelua. Mutta olisi kiva löytää uusia tuttavuuksia. Käytän myös Discordia siellä voi tulla myös juttelmaan. :)

juu

Tuntuu vähän oudolta antaa ohjeita ku oon ite 13 mut täs nyt on

Kannattaa kokeilla discordissa pelata ihan kenen tahansa kanssa, siellä on paljon tosi mukavaa porukkaa joka pelaa sun kanssa, vaik et oliskaa nii hyvä. Ja kyllä sieltä tyttöjäki löytyy, vähän enemmän ettimistä vaan tarttee.

Jos minecraft löytyy, niin servereillä voi pelaa ja tehä uusii pelikavereita aik helposti. Kavereilta voi myös kysyy et onks niillä kone/konsoli jne (oot varmaa jo kysyny).

Itelläki on aik usein tylsää ku ketään ei oo online, mut kyl siitä selvii ku kavereit alkaa ettimää :D

(osa viestistä poistettu)

Nikki

Kiinnostasko esimerkiks apexi? Voit myös antaa steam nimes nii äddäilen ja katotaa oisko jotain muita yhteisiä pelejä mitä vois pelata.

ainu

moi! oon 17-vuotias tyttö ja tykkään pelata valoranttia koneella. pelaan läppärillä, joten kaikki muut pelit on pleikalla, koska no, ne ei oikeen pyöri LOL. ehkä joskus saan hyvän koneen… :D mutta vaikka ei yhteisiä pelejä löytyisikään, niin olisi kiva tutustua just esim. discordissa:) [osa viestistä poistettu – emme julkaise käyttäjänimiä]

.

Voisin tulla pelaa jotai pelii sun kaa, mut joo oon 13 nii ehk vähä outoo.

Vastaa aiheeseen: Steam pelikaveri?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top