Siirry sisältöön
Feeniks

Elikkäs, tästä oon kertonu aikaisemminkin, mutta haluun TIETÄÄ ETTÄ MIKÄ ON ONGELMANA!!! Eli,
7-luokalla meidän luokalle tuli uusi poika. Menin sen luo mun parhaan kaverin kans ja otettiin se vaan mukaan. No, ei menny ku puoli vuotta ku huomasin että mun paras kaveri on sen uuden kans koko ajan. Se mun paras kaveri oli koko ajan vihainen mulle ja ymmärsi melkein aina väärin. No, tätä jatkui koko kevät. Sitten alkoi syyslukukausi. Luulin että meijän välit on nyt ookoo, mutta ei. Se ex- paraskamu vaihtoi joka luokassa missä vain pystyi mun vierestä sen toisen viereen. Ne jätti mut ulkopuolelle ja esim. Istui välkällä johonkin ja mulle ei ollut siellä tilaa. Jos piti tehä jotain parin kans niin tiesin heti että juu, ne menee pariksi. Nyt oon huomannu että ne käy kahestaan aina jossain ulkona tai jotain tollasta eikä ota mua mukaan :c Tuntuu nyt tosi yksinäiseltä vaikka oonki saanu pari kamua. Ihmettelen vieläkin, missä meni pieleen, joten kertokaa te mulle. Sellainen on mun kokemus feikkifrendeistä.

seksuaalisuus_unknown

Heippa! Kuulostaa ihan sika paskalta. Ja mun mielest tää on malli esimerkki fakefriendistä. Kaverisi motiivia en tiedä :( Voisiko olla että hän pelkäsi että SINÄ teet tämän saman tempun hänelle? Tai voisiko ystävälläsi olla tunteita tätä poikaa kohtaan? Mukava kuulla että olet saanut uusia ystäviä :)

Moi

Wlh en tiiä onks toi feikki frendi kosk ehk se vaa haluu olla sen pojankaa koko aja ja kai ihastunu sihe ni emmä ny sanois et se ois feikki mut eks te kirjottele tai jtn?

Feeniks

Niin siis ne kummatkin on poikia enkä usko että ne on homoja. Tai ne sanoo että ne ei oo. Mutta seksuaalisuus_unknown, sanoit että ehkä se pelkäsi että mä teen saman tempun hänelle, niin oon itekki miettinyt sitä… ehkä se vois olla niin, koska mähän sen kaveriksi eka ryhdyin. Mutta kiitti ihan sikapaljon ku vastasitte<3

Vastaa aiheeseen: Storytime APUA

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top