Siirry sisältöön
Dreamer✨️🧿💋

Joo, mä stressaan 6lk terkkarintarkastusta, koska pelkään, että muut kyselee vaan mun pituutta ja painoa ja kaikkea!😵‍💫

Ku oon yks meiän luokan pisimmist ni sit kaikki alka vaa kyselee et kuinka pitkä oot?!

Ja en haluis ees näyttää sitä lappuu mun kavereille tai vanhemmille, koska en haluu, että ne tietää kuinka paljon painan ja kuinka pitkä oon! Mä pelkään et ne ei enää tykkää musta ku oon näin pitkä!

[osa viestistä poistettu]
Joo tiedän!!!
Oon TOSI pitkä! Enkä haluis olla! Haluun et mun menkat alkais jo ni sit en enää kasvais niin paljoo! Ku 5lk maaliskuussa terkkaril sanottiin et saattaa aika pian alkaa menkat ja nii ja valkovuotoo ollu jo 1-1,5 vuotta! Että MILLON NE ALKAA!?

Voitteko pls auttaa! Olisi tosi kiitollinen! Ja kiitos jos luit!❤️

Ei sun tarvi näyttää sitä lappua kenellekään jos et haluu! Jos joku kysyy sun pituutta nii kai sä sen voit kertoo koska kyllähän kaikki muutenkin näkee sun pituuden. voit myös sanoo jotai et en muista ja et oot kadottanut sen lapun, jos ei tuun hyvältä kertoo muille.

Uskon myös, ettei pituus ole ongelma sun vanhemmille tai kavereille. Kyllä ne ihan varmasti pitää susta ihan muista syistä kuin sun ulkonäöstä!

Nou shein

ei sun tavi näyttää sitä lappua yhtään kenellekään. en mäkään ikinä näyttäny, kerroin vaan porukoille mitä siinä luki (en tosin painoa). kukaan ei voi pakottaa sua näyttämään sitä.

Dreamer✨️🧿💋

Okei❤

Haloo helsinki fan🌼🤞🏻💓🌿

Kukaan ei pakota sua näyttämään sitä lappua kellekkää. Eikä pituus oo varmastikkaan mikään ongelma sun kavereille tai vanhemmille

Vastaa aiheeseen: Stressaan painoa ja terkkarintarkastusta!!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top