Siirry sisältöön
Mietinvaan

Onko joillakin ihmisillä ihan OIKEASTI hyvä suhde omiin vanhempiinsa? Tällä tarkoitan nyt sitä, että pystyy puhumaan vanhempien kanssa esim. murrosiästä tai muista henkilökohtaisista asioista.
Olin yks päivä kahden kaverin kanssa ulkona ja hämmennyin, kun toinen ystävistäni näytti joitain hänen ja hänen äidinsä keskusteluja puhelimeltaan. En voisi koskaan kuvitellakaan puhuvani esimerkiksi menkoista äitini kanssa.
Onko normaalia ja samaistuuko kukaan?

Arvedávgi

Kyl mulla on hyvä suhde ainakin mun äitiin. En mä sille ihan kaikesta puhu, mutta kyl mä sille monesti kerron, jos on jotain mielen päällä.

Pusheli Pasheli

Mulla on myös aika läheiset välit äidin kanssa. Siis en nyt mitään kerro yksityiskohtaisesti menkoista mutta kyllä mä sanon sille jos esim menee housuista läpi. Saatan valittaa joskus mun kavereiata tai luokkalaisista sille mut en kyl yleensä kerro jos on ollu jotain riitaa jonkun kaa.

Joku ihminen

Moi!
Siis mul on sellanen yks kaveri joka kai kertoo äidillensä että esim kenen kaa on ollu yhessä. Tai niin oon ainaki kuullu🙃Mut on se aika siistii jos pystyy kertoi tollasista omalle äidille. En vois ite kuvitella kertovani vaikka äidilleni että keneen oon ihastunut. Niinku ei. Mut siis mä pystyn kysyy siltä kuukautisiin liittyvistä jutuista, onneks😊

Ei kukaan

Mä samaistun, en pysty tollasista aremmista asioista puhumaan äitille kasvokkain ollenkaan ja jos on jotain asiaa jota em kasvokkain uskalla sanoo ni kirjotan lapulla ja laitan illall ennen nukkumaanmenoa jonnekki sillee et äiti löytää sen ja mun ei tarvii olla paikalla

😍😍

No mulla on aika läheiset välit kyllä mun äitiin. En mä nyt kuitenkaan kaikkea sille kerro todellakaan.

Vastaa aiheeseen: Suhde vanhempiin?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top