Siirry sisältöön
Tyttö??

Heijj! Oon kohta 13v tytöksi syntynyt henkilö. Tällä hetkellä koen olevani enemmän poika kuin tyttö ja haluaisin kovasti joskus elää poikana. Uskalduin juttelemaan äitini kanssa ja hän hyväksyi mutta ei kuitenkaan ymmärtänyt,miksi olen niin ahdistunut omassa kehossani? Kun minut asetetaan esim koulussa jollain tavalla tytön rooliin minun vain tekee niin kovasti mieli huutaa että POIKA MINÄ OLEN! Tiedän olen vielä tosi nuoressa iässä ja tämä saattaa olla jotain ohimenevää juttua mut mulla silti on niiin huono olla. En pysty käymään suihkussa ilman että saan jonkun itkuhuuto raivarin, en enää uskalla katsoa peiliin ja kun kuukautiset alkaa… Jo pelkkä ajatus niistä ahdistaa! Välillä minulla kuitenkin on myös niitä päiviä kun olen ihan fine mun kehon kanssa. Mitä ihmettä tää oikee on!? Onko tää normaalii? Auttakaa muaa 😭

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei,

Kiitos viestistäsi. Asiasi josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Transjätkä

Moi. Mul on samanlaisia fiiliksiä ym, niin mua auttaa et katon vaik jotai kivaa ohjelmaa ja ajattelen vaa jtn muuta tai syön jotain tai käyn ulkona ja harrastan liikuntaa.
Kannataa yrittää bindata jos se helpottaa oloa esim. Käytä vaikka urheiluliivejä (?) mut rn suosittele mtn siteitä käyttään tai tavallista teippiä koska se voi olla vaarallista.
Yritä vaik jutella jollekki läheiselle tai täällä jollekkin tai sitten psykologille, kuraattorille, opelle ym.
Ei mulla kai muuta täs, mut muista et oot normaali ihminen ja oot hyvä just ittenäs <3

Vastaa aiheeseen: Sukupuoli

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top