Siirry sisältöön
ahdistunut&hämmentynyt

olen 13-vuotias, joten minun ei luultavasti ole vielä edes tarkoitus tietää sukupuoltani vielä, mutta olen melko varma että en ole sukupuoli joksi minut määriteltiin vauvana. toisaalta en ole varma olenko trans? mikä olen?

Azzie

Sikääli mikäli tiedän, yleensä lapsen sukupuoli määritellään syntymän yhteydessä ulkoisten sukuelinten mukaan.

Oman sukupuolensa etsiminen ja kyseenalaistaminen ei ole mitenkään huono asia. On ihmisiä, jotka ovat syntyneet mielestään väärään sukupuoleen, ja myöhemmin haluavat korjauttaa sen. Tietysti tästäkin on monia variaatioita. Esimerkiksi on miehiä, jotka kyllä ovat sukupuolisesti miehiä, mutta haluavat pukeutua naisten vaatteisiin.

Joka tapauksessa, olet tosiaan nuori, joten etsi itseäsi ja sukupuoltasi rauhassa. Ei ole mikään kiire määritellä itseään, ja jotkut eivät edes määrittele, vaan haluavat pysyä sukupuolettomina. Voit löytää tukea ja juttuseuraa tähän myös esimerkiksi Setan yhteydestä.

Niiskuneiti

Moi! Musta ei tässä oo paljon apua, mutta itseasiassa yks mun kaveri (poika siis) on transnainen omasta mielestään, en kerro kuka ja mistä. (Transnainen=sukupuolielimiltään mies, joka tuntee itsensä naiseksi ja käyttäytyy niin.) mutta siinä ei oo todellakaan mitään väärää, oo vaan oma ittes ja ylpee siitä!?

bvbfan_

Oon kohta 15v. ihmisenalku, mut mäkään en oo varma mun sukupuolesta. En oo muija enkä jätkä mut samalla oon molempia. En oo löytänyt selitystä mun oloon. Mut mikä ikinä ootkin, kelpaat sellasena! Mikä susta itestä tuntuu hyvältä, on parasta. Ja ei oo pakko edes lokeroida itseään mihinkään! :) toivotan kaikkea hyvää sun elämääsi ^-^

Ruu

Bvbfan oot mitä luultavammin genderfluid ja kiva tälläi 4 vuotta jälkeenpäin vastata

L [nimimerkki muutettu]

Mäki oon 13 ja alkanu kyseenalaistaa mut kiinnostais tietää miten sulla menee nyt? Tai et onks ajatukset alkanu selkenee näin 6 vuoden jälkeen :D

Vastaa aiheeseen: sukupuoli

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top