Siirry sisältöön
Arvedávgi❤️‍🔥🌈

Mulla siis on ongelmia sukupuoleni kanssa ja tarttisin jelppii. Kertokaa, onko/onko ollut teil sama ja miten selvitän nää. En oo (kai) tyttö tai poika.

1. Esitän välil netis eri sukupuolta ku oon. Instassa oon tyttö (koska oon omal nimel, enkä oo ulkona) ja tääl oon välil poika (eri nimimerkillä). Onks normaalii? Mitä tää meinaa?

2. Sukupuolidysforiaa tulee kaikesta – vaatteista, kehosta, kaveriporukasta, harrastuksista. Tuntuu, etten voi olla oma itseni tuntematta sitä. Niinku, jos on maskuliininen fiilis -> sukupuolidysforia. Jos on feminiininen fiilis -> sukupuolidysforia. Pitäiskö mun olla täysin androgyyni, jottei kokoajan ahistais?

3. En halua puhua sukupuolestani. En tahdo mainita sitä. En halua kertoa, mitä olin ja välttelen nykyisen identiteettini kertomista viimeiseen saakka. Annan ihmisten luulla, mitä tahtovat ja kerron vasta, kun alkavat udella. Onks kellään sama?

Apuanne kaivaten,
Arvedávgi

Omenainen❣️

Moiii, inhottavaa et sulla on tollanen fiilis et mikään sukupuoli ei oo ”oikee” tai ei jotenki sovi sulle. Mulla on ollu tollanen fiilis pari vuotta sitten ku olin tosi epävarma ja hämmentyny mun sukupuolesta ja sä voisit esim kokeilla eri vaatteita ja tyylejä ja hiustyylejä. Jos jonain päivänä on vaikka maskuliininen fiilis nii oversized paidat on tosi hyvä vaihtoehto ja jos ois feminiininen olo jonain päivänä nii vaikka tiukempia paitoja tai jotain sellasta (eri asia sit jos oman kehon näyttäminen ahdistaa) vaatteilla ei tietenkää oo mitään sukupuolta mut se on kaikkien oma mielipide voit ottaa aamulla vaikka vaatekaapista jonku paidan vaa päälle ja jos ei tunnu oikeelta nii vaihat eri malliseen ja jatkat siihen asti et oikeenlainen tulee vastaan.
ZEMPPIÄ SULLE TOSI PALJON‼️
Ps. kaikki järjestyy

Rölli

Moi :)
En tiiä onko tästä mitään apua, mutta voin kertoo vähän omista kokemuksistani.
Mä ite oon esiintynyt netissä pariinkin otteeseen eri sukupuolella kun mitä mulle on syntymässä kirjattu. Se vaan on tuntunut oikeelta vaikka en itekkään oo tyttö tai poika. Sillon, jos ihmiset jotain olettaa niin olettavatpahan kerrankin, että oon jotain muuta, kun syntymässä kirjattua sukupuolta.

Mulle ei suoranaisesti tuu dysforiaa. Kuitenkin se on tuttua et ahistaa se, mitä pukee päälle, kun tietää että ihmiset tekee siitä oletuksia. Pukeudun yleisesti tosi feminiinisesti, koska nautin siitä, ja oon tehnyt sen päätöksen et elän ihmisten oletuksien kanssa :/

Kaikki mitä koet on tosi normaalia. Jotkut asiat inhottavia, mutta normaaleja. Ite tajusin olevani asukupuolinen, kun olin ensin ajatellu ehkä päälle puolvuotta olevani demi***** sit törmäsin yhteen sarjakuvaan jossa oli asukupuolinen hahmo ja se tuntu ittelle jotenkin tosi sopivalta. Ja must tuntuu et en ehkä edelleenkää tiiä 100% kuka oon. Sun ei todellakaan tarvii löytää ittelles boksia tai omalle sukupuolelles nimikettä, mutta jos sä haluut sellasen löytää niin kyl se viä löytyy. <3

Toivottavasti tää sekava selostus vastas ees johonkin,
Asukupuolinen ystäväsi Rölli :)

Dreamer✨️🧿💋

Emt en valitettavasti osaa auttaa… SORI.

Mutta ite tykkään käyttää hiphoppari vaatteita (+harrastan hiphoppii) ja tykkään sellasista autoleffoista (Fast & the Furious❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥) mut koen silti olevani tyttö.

Arvedávgi❤️‍🔥🌈

Kiitti viesteistä! Auttoi oikeesti.

Yope123

Hei tiedän tunteen liiankin hyvin ja ite oon nykyään non binary (vanhemmat käyttää dead namea ja mun ’oikeaa’ sukupuolta silti) mut jos sun fiilis vaihtelee maskuliinisest feministiks nii oisko gender fluid? eli välil tyttö välil poika ja välil ei mikää :,) Ihan oman fiiliksen mukaa vaa! Tsemppii ja toivon et autto ees vähä :,))

_PanPanPan_

SA-MAIS-TUN

Siis en tiedä luetko tätä enää, mutta kaikki mitä kuvailit osuu todella lähelle, ja tuntuu että koen tismalleen samoja asioita! ”Esitän” eri ympäristöissä eri asioita, ja välillä tuntuu että esitän ihan oikeasti jotain jota en ole, mut lopulta en oo varma ”mitä/mikä” olen. En osaa sanoa et onko normaalia, mut itse ainakin koen ihan samoja juttuja. Minulle se tarkoittaa sitä, et sukupuolen kokemus vaihtelee, ei kuitenkaan tarkoita että et vois silti olla esim. enby

Sit toi dysforia, ni en osaa tarkalleen sanoa koenko ihan noin, kun en ole täysin varma sanan merkityksestä, mutta jonkinlaista sukupuoliahdistusta joo. Tosin mun itsevarmuus levelit nousee ja laskee niinku kokoajan, joten joskus oon tosi tyytyväinen itteeni ja siihen miten ilmasen sukupuolta, joskus suunnilleen vihaan itteeni, mutta just se että se ei niinkään liity siihen et olenko maskuliininen/androgyyni/feminiininen vaan koen sitä kaikissa niistä. Siis joskus katon peiliin et näytän ihan joltain mädältä ruumiilta (kuitenkin liittyy sukupuoleen ei pelkästään ulkonäköön tai itsevarmuuteen, en osaa selittää), mutta joskus taas että en oo nekrofiili mutta damn näytän hyvältä, olin sitte ruumis tai en.

En myöskään usko että androgyynisyys välttämättä auttaa, (ei ainakaan minulla auta, ainakaan aina).
En haluis olla negatiivinen, mutta sillonkin voi ahdistaa (varmaan tiedät sen jo). Etenkin jos kokee pakottavansa ittensä siihen, kun yrittää saada ahdistuksen loppumaan.

Viimenen mainitsemas juttu vielä, että samaistun kyllä täysin, siis esim. kun sanotaan et sittenhän voi valita kumpaan menee esim. liikunnassa, mutta kun en v*ttu halua kumpaankaan!!
Niinkun sanoin, mua ei aina ahdista, tai ei ole dysforiaa, niin kun tyypit olettaa tai ei ole varmoja mun sukupuolesta niin tykkään vaan sekottaa pakkaa ja nauraa sisäisesti päälle…
Siis joskus oletusten ”hyväksikäyttö” on hauskaa (ymmärrän tietty jos ne ahdistaa)
Ja aina on kyllä ollu se että kumpaan tahansa binääriseen sukupuoleen mut liitetään niin en pidä yhtään, aina tullu vähän semmoset huonot kylmät väreet siitä, eli ei kiitos. Ja siis jos jotku kysyy suoraan mun sukupuolta, niin sanon jotain tätä luokkaa; 1. Ei kiitos 2. mikä v*ttu on sukupuoli 3. Sori, mut mä en tykkää fiktiosta tai 4. Etkö sä näe että oon selvästi jumala? (btw kristinuskon jumala on ainakin genderfluid, koska Jumala loi miehen ja naisen, mutta eihän se itteensä luonu ja se voi muuttaa muotoa vaikka palavaksi puskaksi)

Yleensä vaan sanon siis olevani PanPanPan, ne jotka tietää, tietää…

En tiedä autoinko, ehkä vähän kaoottinen viesti, yritin vaan kertoa sulle että muutkin kokee näin! Vaikka siis en tietenkään väitä että ymmärsin ja tavoitin kaiken mitä tarkoitit, kuulosti vaan jokseenkin samalta!

Toivotan sulle PALJON jaksamista KAIKEN kanssa!!!

Vastaa aiheeseen: Sukupuolipulmia

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top