Siirry sisältöön
Nolo seiskaluokkalainen

Moi! Meijän luokkalaiset ainaki laulaa jotain biisei koulus (suomiräppiä) nii jos joku teistä tietäis hyvii biisei, ku mua itteeniki alko kiinnostaa ja muutenkin haluisin tietää mitä ne laulaa?
Tack!

Ketsuppi

Ekana nyt tulee mieleen artistit ibe ja Gettomasa jotka on yksii kuunneluimpii täl hetkel. Mut kantsii ettii vaikka Spotifystä jotain suomiräp listoi tai ihan vaan uuden musiikin listoi. Ja mun mielestä aika kiva tapa tutustuu uusiin genreihin on radion kuuntelu, ehkä just joku YleX

Kilppari2

Mun lempparilla Sexmanella on mun mielestä aika hyviä biisejä, kuten vaikka nyt Hallille, Comeback ja Mama. Suosittelisin ite kans Gettomasaa, ekat hyvät jotka nyt tulee mieleen nii esim Muijii stadis ja Jälkeenkään. Ibellä on hyviä esim Famous ja Diipimpää. On myös paljo muitaki hyviä räppäreitä, suosittelen kuunteleen vähän kaikkee!

MG fani

Joo ibe ja Gettomasa on kovii nimii. Toki tälleen kröhöm kröhöm. Mikael Gabriel on kans kova sillee enemmän vanhoi biisei. Jos nais artistei haluu niin ehkä etta. Sit ulkomaalaisista nimistä ehkä just Nublu, Drake tai ehkä jopa Eminem.

Slayyy

Naisräppäreistä ainaki Ettaa kanttii käyä kuuntelee ja gettomasa ofc

Vastaa aiheeseen: Suomiräppi

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top