Siirry sisältöön
auuu

Onko suonenvedot ihan normaalia? Saan niitä aika usein. Syön jopa tabletteja joita äiti antoi siihen, että ne lakkaisi. Kivut on tosi pahat, ja heräilen niihin öisin. Välillä mä itken tosi paljon ku sattuu, eikä se meinaa mennä ohi. Toisinaan ne on nii pahoja, et huudan jopa öisin vaikka yritän pitää kättä suun edessä, ettei muut heräis mun huutoon. Suonenvedot tulee aina jalkoihin. Viime yönä mul oli vielä sellanen, johon venyttely ei auttanu -> päinvastoin, se alotti sen kivun heti uudestaan! Jalkapohjan suonenvedot on helppo havaita ennen niiden alkua jo, joten ehdin venyttää jalkaa nii ettei ne ehdi alkaa (paitsi yöllä jolloin herään vasta siihen kipu osaan) mutta muut vedot onki sit vaikeempii… Onks nää ihan normaaleja? Ei mun kaverit koskaa sano et niillä ois nii hirveitä kipuja et ne huutais ja itkis keskel yötä…

HotChocolate

Mun korvaan kuulostaisi että sulla voisi olla esim. jonkun vitamiinin tms, puutos? Jotkut ihmiset pitää pientä pakettia suolaa mukana ja kun tulee suonenveto niin laittaa suolaa kielen alle, eli jonkinlainen natriumin puutos vois olla esimerkiksi?

Kannattaa kuitenkin käydä ihan terkalla/ ihan lääkärilläkin koska ei mulla oo koskaan ollut tommosia, ja terkka osaa varmaan sanoa aika varmasti tai jos ei tiedä niin sitten lääkärillä käynti?
En tosiaan tiedä tosta puutostaudista mutta voihan silläkin olla osansa :)

Tsemppiä!

Nimetön

Mulla ei ikinä ole ollut suonenvetoja. Ootko käynyt terkkarilla tai terveyskeskuksessa? Siitä vois olla apua, ellet oo jo käynyt. Toivottavasti se loppuu, kyllä minustakin olis kurjaa jos vetäis suonta.

ap

Moi! Oon tuo jota veti suonta paljon. Aattelin tulla nyt kertoon et mun ongelmaan ollaan löydetty ratkaisu! Jos joku vaikka eksyy näille sivuille googlen kautta, kun omistaa saman ongelman :)

Mulla oli magnesiumin puutos. Oon alkanut käyttään magnesium lisää, ja nyt ei oo tullut vetoja aikoihin, vaikka välillä on ollut ”otollisia hetkiä”, jolloin tuntee kun suonet jyskyttää ja pelkää et pian se alkaa. Mutta ei enää ala! Juon joka aamu magnesium poretabletin, sitruunan makuinen, saa lidlistä 20tab. Purkeissa, alle 2e… Mun pelastus! Ihan itkettää kun oon niin helpottunut :) äidille auttoi kans, mutta se on laiska ottaa niitä, ja heti kun se jättää, se saa niitä vetoja… Mutta lääkkeillä pysyy pois!

Vastaa aiheeseen: Suonenvedot

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top