Siirry sisältöön

Suositelkaa ihonhoitotuotteita plus mitä itse käytätte :)

Tyttö 14v 🪴

En oo varma mun ihotyypistä enkä oikeen tiiä minkälaisia tuotteita mun kannattais käyttää (ja en usko et tarviinkaan hirveesti mut ois kiva olla joku ihan perus hyvä rutiini yk?)

Mulla on kai vähän herkkä ja helposti punottava iho ja silleen vaikee selittää mut tosi laajat huokoset, mut esim. aknea ei oo ollu. Miten ite teette skincarea ja onko jotain tiettyjä hyviä tuotteita, jotka oikeesti vaikuttaa (ja silleen mahdollisimman halpoja :’D)?

Nimetön

Käytän perus kosteusvoidetta, lumenen kasvojen kuorintageeliä ja puhdistusmaitoa sekä kaikenlaisii hyaluroni ja salisyyli happoa sisältävii kasvomaskei ja tonereita
Käytän myös mun iskän hankkimaa akne ystävällistä saaren taika merkkistä teepuu saippuaa ja jojobaöljyä. Ne oikeesti toimii!!!

👑🧸🛍~girl~ 🛍🧸👑

No ite ensin käytän sitä garnielin miselarvettä se jossa on se pinkki korkki😂 en tiiä onko se halpaa mutta veikkaisin koska sitä myydään ainakin normalis ja varmaan muuallakin. Ei normalissa siis kaikki oo halpaa mutta luulen niin. sit jotain lumenen oatmilk cleanser puhdistusmaitoo. Sitä laitetaan kuiviin kasvoihin ja hierotaan pyörivin liikkkein ja sit huuhdellaan pois. Siitäkään en tiedä tarkkaa hintaa koska sain sen joululahjaksi ja vielä sellaisessa pakkauksessa missä tuli muitakin juttuja mutta lumene on yleensä hieman kalliimpi kun joku essence mutta kuitenkin tosi hyvä merkki ja suomalainen. Sitten mulla on myös sellanen lumenen frobioottitehohoito (en tiiä kuinka kirjotetaan) sen pitäis siis kosteuttaa ihoa. Sitä laitetaan iltasin ja jos haluaa niin aamusin. Se vaan levitetään kasvoille. Ite oon lisänny sinne vettä kun se oli lopussa enkä jaksanu ostaa uutta niin sieltä tulee kyllä edelleen pohjalta sitä seerumii😂ja lopuks jotain kosteusvoidetta joka vaihtelee aika paljon. Mulla oli myös essencen seerumi mutta se loppu enkä tiiä ostanko uutta

Tyttö 14v 🪴

Riittääkö pelkkä meikinpoistoaine, vesi ja kosteusvoide? Lmfao

Lukutoukka 📚📚📚🐛🐛🐛

Moi Tyttö 14v🪴
Mä käytän suomalaista lv: tä ja se toimii mulla.
Ja mun mielestä ihonhoitorutiiniin riittää tosi hyvin meikinpoistoaine, vesi ja kosteusvoide koska en itsekkään käytä muuta kuin niitä ja joskus jotain kangaskasvonaamioita.
Hyvää kesän odotusta kaikille 🏖️☀️🌷

R [Nimimerkki muutettu]

Itellä on ihan perus skincare, puhdistan meikinpoisto aineella eka meikit, sit pesen Lumenen Lähde -sarjaa olevalla puhdistusvaahdolla ja laitan Lumenen Lähde -sarjaa olevaa kosteusvoidetta ja perus seerumia.

Tyttö 14v 🪴, sulle vastaus. Meikki kannattaa tosiaan poistaa meikinpoistoaineella, mutta pelkkä vesi ei välttämättä riitä. Suosittelen ostamaan jotain puhdistusvaahtoa/puhdistusainetta jolla saa ihon pinnalta kaikki epäpuhtaudet hyvin pois. Toki jos meikkiä joka päivä naamassa on niin ehkäpä pärjäät sitten vain niillä:)

Nallukka

❗️Suosittelen SUURESTI ceraVe tuotteita❗️
Itellä oli aika paha alkava akne ja kun rupesin käyttämään näitä ni on oikeesti puolessa vuodessa kadonnut melkeen kaikki epä puhtaudet. Ite käytän sitä puhdistus geeli hommaa millä pesen naaman aamulla ja illalla hyvin veden kaa. Sit vielä illalla laitan samaa sarjaa olevaa akne voidetta yön ajaksi mikä pienentää finnejä. Muistakaa kuitenkin rasvata myös esim aamulla tai päivällä ihan perus kosteusvoiteella koska nää aineet kuivattaa. CeraVella on myös todella hyvää kosteusvoidetta. Suosittelen oikeesti käyttämään ainakin sitä puhdistus geeliä.

Elsukka

Moikka! Suosittelen Ceraven tuotteita, ne on hyviä herkälle iholle ja niitä saa apteekista. Ne on myös hyviä koska ne oikeasti auttaa ja niissä ei ole ylimääräisiä hajusteita tai väriaineita.En suosittele käyttämään retinolia sisältäviä tuotteita tai seerumeita. Koska ne ei tee hyvää nuoren/lapsen iholle.

cerave❌

ceraven tuotteita testataan eläinkokeilla ja ceravella on yhteyksiä israeliin. suosittelen erisania. se on kotimainen, ei testata eläinkokeilla ja se on halvempi. erisan toimii ainakin mun iholla saman lailla tai jopa paremmin kuin cerave.

tyttö 13

itse käytän CeraVe kasvorasvaa ja smuuti scinin seerumia ja toneria

Vastaa aiheeseen: Suositelkaa ihonhoitotuotteita plus mitä itse käytätte :)

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top