Siirry sisältöön
Surullinen

Moi oon 15 vuotias tyttö ja mulla on ollut tässä viime aikoina vähän surullinen fiilis monesta syystä mm. Kahden sukulaisen kuolema, mulla on vähän yksinäistä ja ysi luokka loppuu. Mä en tiedä mitä tehdä koska minua harmittaa että ysiluokka loppuu. Kaikki mun kaverit tai no mulla on vaan muutama kaveri on ihan jee ysiluokkaloppuu ja pääsee pois täältä pas** laitoksesta. Mä en tiedä miten saisin taas hymyn huulille ja ajattelemaan että kyllä se siitä.
Kiitos jo etukäteen vastauksista.

Tukari Pohjanmaalta

Hei! Otan osaa menetyksen johdosta. Ajankanssa olo helpottuu on kuitrnkin tärkeää pitää heidät muostoissaan ja muistella joskus parhaita hetkiä. Minulla on sama tilanne koulun suhteen. Ysi päättyy ja tulee surullinen olo sitä miettiessä, mutta onneksi yhden oven sulkeuduttua uusia avautuu, kuten lukio ja ammattikorkeakoulu. Yhteishaussa ei kannata ajatella, mihin toiset menevät vaan sitä, minne itse haluaa mennä opiskelemaan. Suuremmassa koulussa tutustuu uusiin ihmisiin ja saattaa saada heistä mukavia kavereita.
Yksinäisen olon välttämiseksi ja ilon saamiseksi takaisin kasvoille voit kokeilla vaikka uutta harrastusta tai vaikka kävelyä metsässä. Voit myös tulla juttelemaan tänne.

Vastaa aiheeseen: Surullinen olo 9lk. lähdöstä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top