Siirry sisältöön
Ei-ihminen

Terveee! Pikemittä puheitta haluan mennä suoraan asiaan ja koitan selittää sen mahollisimman helposti ja yksinkertasesti.

Mulla on kaverisuhde huolia en oikeen tuu enään mun ystävien kanssa toimeen joitten kanssa oon aina koulussa. Noh tässä nyt sain tietää yks päivä, et jooo ne on tehny wappiin ryhmän mis mä en ole no ei siinä mitään ei mua haittaa se yhtää et jos mun asiat ei yksinkertasesti vaan kiinnosta tai sit oon tosi paskaa ja tylsää seuraa. Nohhh tänään jättiin kolmelle ihmiselle lapun missä kerron että mua ei todellakaan haittaa se et niillä on se ryhmä vaan sitten ku ajattelin yks päivä etet jos ette halua enää olla mun kanssa missään tekemissä.

Oon nyt koittanu sulatella tätä asiaa tässä jajaja tuntuu et jään ihan yksin kokonaan ja et oon se ainoo ihminen jota kukaan ei halua ennää mihinkää. Sitten mun yliajattelun saattelemana mua masentaa aivan vietävästi ja mun tekis mieli kuolla vaan pois. En ikinä missään nimessä en halua puhua kuraattorille koska en tykkää siitä ollenkaa.

Kiitän ja kumarran jos jaksoitta lukia. E’:

Ei hätää

Mul kävi suurin piirtein samaltavala mut kaikki päätyy kuitenki hyvin :)

Nimetön

Tervehdys!

Ongelmia tai riitoja tapahtuu kaikille kaverisuhteille. Se on ihan normaalia ja useimmiten niistä päästään yhteisvoimin ylitse! Mitä jos puhuisit kavereillesi siitä miltä sinusta tuntuu ja että koet olevasi ulkopuolinen? Luulen, että pääsette tuosta yli juttelemalla. Joskus kavereiden kanssa vain menevät tiet ristiin ja silloin niistä kannattaa puhua. Voit myös aina yrittää tehdä uusia kavereita, jos esimerkiksi harastat jotakin, olisiko siellä jotakuta kenen kanssa voisit viettää enemmän aikaa tai tutustua siellä johonkuhun?

Tsemppiä ja toivottavasti saatte asiat kuntoon kavereidesi kanssa! :)

Vastaa aiheeseen: Surun viettelemä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top