Siirry sisältöön
Nimetön

Moikkuu
Niin siis tilanne on tämä ollaan tyttöystävän kans 15 molemmat ja menetettiin neitsyys tuossa jokumen aika sitten ja juteltiin asiasta mitä hän haluais joskus ehkä kokeilla niin hän sanoin että hänestä voisi olla kiva jos voisimme suuskesiä harrastaa. Niin kysymys kuuluu että mitä pitäisi minun tehdä ja toimia että sitten silloin kun rupeamme taas hommiin niin toiminko niinkuin että ensin pussaillaan ja sit rupean pikku hiljaa valumaan alas päin pussaille kroppaa samalla vai kuinka? Ja sitten kun tulen vaginan kohdalle niin mitä minun pitäisi sitten tehdä? Joten joo arvostan jos joku osaisi vastata minulle tähän kysymykseen että mitä minun pitäisi tehdä että tyttöystävä sitten nauttisi siitä? Kiitokset kaikille etukäteen ja toivon vastauksia henkilöiltä jotka luulevat voivansa auttaa.
Ps. Tyttöystävä haluaisi kokeilla muita asentoja kuin että minä olen hänen päällä niin mitä muita asentoja on?
Pps. Mistä kaupiusta saa kortsuja kun terveystiedon opettajalta en halua mennä kysymään.

Nimetön

Moikka! Muista tärkee alkuleikki ja sit vast edetkää, se kyl luonnistuu sit ja muista et kaikilla on erilaiset halut eli kukaan ei voi sanoo varmasti sun tyttöystävän haluja paitsi hän! Ja toho kortsu juttuu nii ainaki ärrält saa! Mukavia kertoja❤️

E🍁 [nimimerkki muutettu]

Sun ei varsinaisesti pidä tehdä mitään,kysy sun tyttö ystävältä mitä hän haluaa ja mieti että mitä itse haluat,sitten kun teillä on yhteis ymmärrys siitä mitä kumpikin haluaa niin se sujuu.Ja vaikka aluksi ei sujuisi niin kyl se siitä.

Ps:Muista että puhuminen on tärkeää,ja voitte yhdessä opetella uusia asioita.❤️

Vastaa aiheeseen: Suuseksi tyttöystävän kanssa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top