Siirry sisältöön

Suuteleminen ja yökyläily ja nukkuminen kumppanin luona parisuhteen alussa

QueenLigsu

Moi.
Oon 18 – vuotias tyttö joka on aloittanut juuri parisuhteen ja pohtii että voiko suudella ja yökyläillä sekä nukkua kumppanin vieressä aivan parisuhteen alussa? Ja voiko kumppanin kanssa mennä saunaan ja rentoutumaan?

Don’tlookatmelikethat

Ei nyt ehkä ihan alussa…?

Moii

Tottakai voi, kunhan se on molemmille ok ja haluutte tehdä niin! Hyviä yhteisiä hetkiä❤️

ei näin, tää sukupolvi on menetetty

Voi jos se sopii molemmille, mutta noiden asioiden kanssa ei kannata kiirehtiä. Edetkää sillei miten tuntuu sopivalta.

winter bear 🐻‍❄️❄️

en oo itse ollu ikinä parisuhtees mut omasta mielestä noita kaikkia voi tehä kumppanin kanssa. mut kaikki tulee aikanaan eikä parisuhteessa silleen tarvii kiirehtiä. toivon kaikkea hyvää teille!😊

\(^-^)/

No tota noin – kai sitä nyt vähän aikaa voi oottaa ja tutustuu ensin…?

tottakai voi, miks ei vois?

J [osa nimimerkistä poistettu]

Jos olet aloittanut parisuhteen sellaisen kanssa, josta olet kiinnostunut, niin tietysti voitte suudella. Yökyläilykin tietysti ok, kun olette täysikäisiä, kunhan se sopii teidän vanhemmille tai kenen luona asuttekin. Eikö kaikenlainen halailu jne. ole ihanaa muutenkin? Tietysti jos ei tunnu mukavalta nukkua vieressä niin voi siirtyä muuallekin.
Sauna on ihan myös itsestä kiinni. Jotkut on arempia alastomuudesta mutta siihen tottuu nopeasti. Perheillä on erilaisia tapoja keiden kanssa saunotaan. En usko että kenenkään täysikäsen vanhemmatkaan mitään kohtausta saa siitä jos saunoo ja nukkuu toisen vieressä.

jea

Heippa.
Oon sun kanssa samassa tilanteessa.
Mun poikaystävän kanssa tapailtiin ensin pari viikkoa ennen kuin menin hänen luo yöksi. (juteltiin snäpissä jonkunaikaa ennenkuin tavattiin ekan kerran) Hän on myös mun ensimäinen poikaystävä.
Ensisuudelmani sain jo ensimmäisen tapailu viikon aikana. Nukuimme samassa sängyssä koska hän asuu yksin.
Jokainen etenee parisuhteessa omaa tahtia. Oma kokemukseni oli vain se, miten minusta ja poikaystävästäni tuntui hyvältä edetä. Voitte tehdä kaikkea mihin itse koette olevanne valmiita. Keskustelkaa asioista avioimesti. Älä kuitenkaan tee mitään painostuksesta ja uskalla sanoa ei asioille jotka tuntuvat epämieluisilta. Älä myöskään painosta kumppaniasi ja kunnioita sitä jos hän sanoo ei jollekin. Kieltäytyminen ei tarkoita sitä ettei välittäisi.

Vastaa aiheeseen: Suuteleminen ja yökyläily ja nukkuminen kumppanin luona parisuhteen alussa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top