Siirry sisältöön
Love hurts

Joo, no mietin vaan, että hmm.. mites nyt kertoisin… Sitä, että oon aika normaali tyttö, 13 melkeen 14 vuotias ja oon aika pitkään jo miettnyt sitä, että haluaisin vähän rakkautta mun elämään mut, musta tuntuu, että oon aika ruma koska kukaan ei koskaan halua tulla puhumaan mulle. Rakastan laulamista ja musiikia ylipäätään, mutta tunnen itseni tosi tyhmäksi, koska ainoo ”rakkaus” joka mul on koskaan ollu meni pilalle, koska mä feilasin, pahasti. Ja mietin vaan, että onks ihan oikeesti kaikki pojat nykyään tollasii idioottei, en oo koskaa tavannu ketään oikeesti järkevää, paitsi sen yhen ja sekin muuttu. Ja, en tiä tajusko kukaan nyt mitää, mut jos tajusitte nii pliis vastatkaa, en tiiä mitä tekisin, tunnen itseni rumaks idiootiks.

ajatuksia

kukaan ei oikeasti ole ”ruma”, kaikki on sinusta itsestäsi kiinni, mieti ensin pidätkö itsestäsi sellaisenaan kuin itse olet, pidätkö omasta kehostasi jne., kukaan ei ole liian tyhmä, ruma jne. jos joku joku ei pidä sinusta sellaisena kuin olet, se on heidän oma menetyksensä. minä itse ajattelen että jokaisella on oikeus olla erilainen. eihän maailmassa olisi järkeä, jos kaikki muut haluaisivat olla niinkuin yksi tietty henkilö. tällä minä minä tarkoitan että jokainen saa päättää miten elää, pukeutuu, mitä lukee jne. joten tiivistettynä sanoisin, että ole oma itsesi äläkä elä toisen elämää ja pidä itsestäsi juuri sellaisena kuin nyt olet.

minä itse olen jo 17-vuotias poika, ja olen oppinut elämään ja pitämään itsestäni juuri sellaisena kuin juuri nyt olen.

Nimetön

Pojat on kuule nuorina -ja vähän vanhempinakin- usein täysin juntteja. En usko et sussa on mitään vikaa, eikä se haittaa vaikkei rakkautta löytäisikään kuin vasta myöhemmin, sillä se tahtoo helposti olla kovinkin dramaattista ja tuhota sekä ystävyyssuhteet että koulun. Mäkin feilasin aika pahasti tuossa seiskaluokalla, kun menin sanomaan eräälle tyypille olevani ihastunut häneen. (Hän tosin kysyi sitä suoraan, enkä mä oikein osaa valehdellakaan.) Lisäksi tämä tyyppi oli ensin pyytänyt mun puhelinnumeroa ja kun vastavuoroisesti pyysin hänen, hän säikähti ja antoi väärän numeronX). Siitä soppa sitten syntyikin, mutta nykyään 18-vuotiaana jaksan jo nauraa koko jutulle. Tässä hiljattain meinasin kämmätä yhden toisenkin jutun, kun sana-asetteluni olikin hyökkäävämpi kuin olin tarkoittanut, mutta se asia onneks selvis.

Nauti vaan rohkeesti elämästäs, Se Oikea saattaa tulla vastaan ihan yllättäen:).

Nimetön

Hei Love Hurts,

Tiedän mitä sinä koet ja tunnet tällä hetkellä. Elämä tuntuu hyvin yksinäiseltä ja haluat jonkun toisen henkilön vierellesi jonka kanssa viettää aikaa, jutella kaikkea maan ja taivaan väliltä, jakaa kaikki ilot ja surut mitä elämässä on.

En usko että olet ruma. Jokainen ihminen on kaunis omalla tavallaan. Minusta tärkeintä on olla sisimmältään kaunis; ei ajattele eikä puhu muista pahaa vaikka osaakin välillä ärsyttää, on ystävällinen kaikille ja kohtelee muita ihmisiä kuin haluaisi tulla itse kohdelluksi. Tulet taatusti löytämään sellaisen pojan -et ehkä nyt, et ehkä kuukauden etkä vuoden päästä, mutta aikanaan- joka näkee sisäisen kauneutesi eikä huomaa mitään eikä ketään muuta kuin SINUT. Olet hänelle maa ja taivas, valo sekä pimeys, tuli ja vesi. Mitä vähemmän odotat, sitä enemmän tulet yllättymään kuinka lähellä tämä kyseinen poika on.

Se on mahtavaa että rakastat laulua ja musiikkia. Oletko harkinnut itse biisien sanoittamista. Keksit sanat ja yrität miettiä siihen esim kitaralla, pianolla tai viululla tai huilulla yms, melodian jossa laulat sanoituksiasi. Sanoituksiasi jotka tulevat suoraan sydämestäsi.

Koita jaksaa, minä ja kaikki muut nuoret jotka ovat sinunlailla kokeneet samaa tunnetta tuemme Sinua.

Voi hyvin,
Cali

M-99

Heei ! Ensiks, rumia ihmisiä ei olekkaan ! Kauneus on katsojan silmässä!:)
Mä tunsin samalla tavalla itekki, etteikö täällä tosiaan oo ku idiootteja.. Mut onneks olin väärässä! Kyllä niitä ihania ja poikia jotka oikeesti välittää on olemassa !
Oot oma itses rohkeesti, ni kyllä se oikee kävelee ajan kanssa sua vastaan ! =) En tiijä oliko mitää apua tästä sulle.. :D
Tsemiä sulle !

Ongelmanuori

Jos kukaan ei tule sinulle puhumaan, mikset sinä menisi muille? Keksi joku samantapainen ihminen kenen kanssa lähestyä.

Vastaa aiheeseen: Sydämen asialla

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top