Siirry sisältöön
Hämmentynyt

Moi! Mulla ois aika monta juttua joista haluaisin kertoa.
1. Siis en oo tyytyväinen kehooni. Ja haluaisin laihtua, mutta ongelma on se, että en pysty ahdistuksen takia syömään ihmisten nähden, mutta jos oon yksin niin syön oikeesti aika paljon. Enkä vaan voi sille mitään.
2. Aika moni mun oikeesti läheisitä ihmisitä on nyt tässä kuollut tai tullut huonompaan kuntoon. Muistan, kun 2 vuotta sitten, en ollut käynyt yksissäkään hautjaisissa, mutta nyt niitä onki sitten 2 vuoden ajalta 5 eri hautajaiset. Tuntuu, että just kun ruvennu ajattelee, että ei asiat nyt niin pahasti oo ,niin saan kuulla TAAS huonoja uutisia.
3. Mua stressaa ja ahdistaa nykyään TOSI moni asia. Mua ahdistaa esim. se, että pelkään, että hengitän liian kovaa ihmisten kuullen tai just se, että pelkään syödä ihmisten edessä, koska musta tuntuu, etää kaikki tuomitsee ja kattoo mua samalla tavalla, kun mä itteäni. Musta tuntuu, että ei oo olemassa yhtäkään asiaa josta en olis koskaan stressannut tai ahdistunut. (Onkohan tää enää normaalia?)
4. Syytän itteäni nykyään kaikesta. Saatan syyttää itteäni siitä, että unohdin vahinossa kerran treeni vaatteet kotiin tai unohdin ottaa esim. matikan vihon mukaan jne.
Mä sain paniikki kohtauksen pari viikkoa sitten bussissa, koska jätin YHDET treenit väliin, koska mun piti lukea ruotsin kokeeseen. Ja mä en oo koskaan ennen jättänyt treenejä väliin. Sen takia syytin siitä itteäni koko loppu päivän.

Toivottavasti tästä kaikesta saa selvää!

Hmmmmmmmmmm

Hmmm
kyllä selviää.

Tukari Pohjanmaalta

Hei!
Otan osaa menetyksiisi. Ihmisten vanheneminen ja poistuminen keskuudessamme on luonnollista, mutta kuitenkin se satuttaa kaikkia läheisiä ja useamman menettäminen vähän ajan välein on varmasti raskasta.
Kerroit myös ihmisten ahdistavan, kun ruokailet, etkä tämän takia pysty syömään. Muista, että eivät ihmiset ympärilläsi ajattele syömistäsi. Eikä sinun tarvitse ajatella jokaista pientä asiaa, joka jää tekemättä. Yritä ottaa rennosti ja ajattele, ettei maailma siihen kaadu, jos yhdet treenit jäävät väliin. Menet vain seuraaviin treeneihin, niin asia on kunnossa.
Muista ottaa rennosti ja käy vaikka pururadalla katselemassa metsää ja ole hetki ihan vain kuunnellen,haistellen ja katsellen. Itse käytän kesäisin metsäretkiä läheiselle pururadalle rentoutumiseen.

Vastaa aiheeseen: syöminen&läheiset&stressaus

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top