Siirry sisältöön
04 tyttö Pohjois-Savosta

Moi, eli mulla ilmeisesti on jonkinlainen syömishäiriö ja mä haluan parantua. Ei hajuukaan miten, mutta ongelmana on se että mulla ei oo ketään kaveria kenen kanssa puhua! Ei ketään luotettavaa… Mitä mä teen? Must tuntuu et tarviin vertaistukea, tänäänkin melkein oksensin taas kerran..

Kata, verkk@ri

Moi!
On ihan älyttömän rohkeaa, että kirjoitat tänne keskustelupalstalle ja pyydät apua. Ensimmäinen askel parantumisessa on ongelman myöntäminen ja se että uskaltaa pyytää apua. Se on jo paljon ja sulla on kaikki mahdollisuudet parantua. <3

Olisi hienoa, jos voisit jutella kouluterveydenhoitajan kanssa jos ei lähipiiristäsi löydy ketään kenelle uskaltaisit puhua.

Lasten ja nuorten puhelimessa aikuiset päivystää just sitä varten jos tarvitse tsemppiä ja juttuseuraa. Ota yhteyttä vuoden jokaisena päivänä.
Lasten ja nuorten puhelin:
p. 116 111 (puhelu on maksuton)
ma–pe klo 14–20
la–su klo 17–20

Voimia!
Kata, verkk@ri

Tyttö03

Moi. Voin sanoo et sulla on vielä paljon toivoo jäljellä tosi hyvät mahikset parantuu kun sä kerran haluut ite parantuu.  [Viestistä moderoitu osa.]  Jos teillä on siä semmonen Nuorisotiimi (kannattaa googlata) kannattaa tehä lähete sinne. Ittellä ainaki jonku verran auttanu. Voimia sulle

Vastaa aiheeseen: Syömishäiriö

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top