Siirry sisältöön
tuleva muusikko

moi!
eka haluun sanoo että toivottavasti teillä menee hyvin. en aio siis sepittää omista jutuistani. eka kysymys onko sulla motivaatio kadonnut vai syömishäiriö? aivan sama kumpi niin laittakaa alle ja kertokaa kuinka kauan jos tahdotte miksi, ja kuinka kauan? myös että jos olette vaikka saanut syötyä ruokaa tai mitään muuta parannusta syömishäiriöön (en niin tiedä niistä jutuista) tai motivaatio loppu niin jos ootte saanu tehtyä jotain tai tullut hyvä olo jostain. jos tahdotte, en pakota, mutta mielenkiinnolla kysyn minkälaisia syömishäiriöitä on? toivon että tästä tulis teille parempi olo ja ilo mielin kuuntelen teitä ja yritän tsempata parhaani mukaan:)

🌈rainbow🌈

Hei!
En ite tiiä mitä mun päässä liikkuu (että mikä mulla on masennus? syömishäiriö?)
(puhun nyt mun syömisestä et en muista ongelmista)
Syömishäiriö on ihan hirveetä.
Ite en eka syöny yhtään, sit vähän ja nykyään ahmin vaan kaiken p4skan alas ja sen jälkeen itken siitä. :c
en ymmärrä ihmisiä jotka on sillee ”omg 😘😥haluun anoreksian niin laihdun🤑😴😫” ja muutenki symishöiriö ei aina näy ulkoisesti, koska se on kuitenkin henkinen sairaus.
Ja on monia eri syömishäiriöitä (ei vain niitä mitkä liittyy laihtumiseen).
Syömishäiriö on helv3tti.

moms spaghetti 🇺🇦

mulla oli eka jonkisortin syömishäiriö.
en syöny enää nii paljon, liikuink paljon enemmän ja vertasin itteeni muihin.
nytte mulla on motivaatio kadonnut.
oon jo niin v!tun pohjalla ettei valoakaan edes näy. tuntuu että en eläisi ja elämää ei olisi, oikeastaan mulla ei edes ole sanoja, kuinka pahalta musta tuntuu.
piilottelen tunteita muilta ja en enää haluaisi edes puhua tästä, koska olo on nii p@ska.
mä olen herkkä ku mikäki, pelkään tosi paljon alkoholia.
mun äiti tuli kotiin joskus kännissä ja en unohda sitä ikinä. mä itkin sinä yönä varmaan joku 2-3 tuntii putkeen.
oon monta kertaa miettiny että soittaisin 112 numeroon ja sanoisin vaa että auttakaa.

mä oon kertonu vanhemmille tästä joku 3 kk sitte enkä oo vielkää apuu saanu. jotenki em vaa ite kykene edes pyytää apua. monta kertaa oon miettiny että haluun mennä jonnekki osastolle joka vois ollakki ihan hyvä vaihtoehto, mutta en tiiä kuitenkaa.
että joo, elämä ei päästä meitä helpolla.

tuleva muusikko

🌈rainbow🌈
mä uskon et se on täyttä helvettiä. ja se että sä et tiedä mitä sun mielessä liikkuu on ihan ok. mullakin oli niin, mutta kun aloin kysyy apuu niin kaikki selvisi. mutta heti kun tiedät miten asiat on niin kannattaa kysyy apua. mutta toivotaan et asiat menee pian hyvin. ja jos oot, en tiedä, niin kysy apua. oot just hyvä semmosena kun oot ja jos et kelpaa jollekin niin ei sillä oo väliä, koska kaikki mitä ne luultavasti näkee on ulkopuoli. mutta ne ei nää kuinka hyvä tyyppi oot:) mä toivon kaikkee hyvää sulle :)ja pyydän anteeksi jos ei ollu tarpeeks hyvää tsemppaamista:(

tuleva muusikko

mom spaghetti🇺🇦
en tiiä auttaako tää, mutta yritän:)
jos sulla kerran oli syömishäiriö, mutta ei enään, niin tosi hienoa että se on nyt poissa. ja mä ymmärrän et sulla on tunne et oot niin pohjalla että valoa ei ees näy ja et elämä ei ois. niin on mullakin ollu, mut yritän ettiä sitä syytä miks mun kannattais viel elää. ja olo voi olla niin p@ska et ei löydy sanoja kuvailla sitä. mäkin piilotan kaiken sen p@skan itteni sisälle enkä oo puhunu siitä. mut jos mä pidän sen kaiken sisällä enkä kerro kellekään niin se menee vaa pahemmaksi. ja mä toivon että voit antaa ittelles mahdollisuuden ajatella et meet rohkeesti kysymään joltain esim. kuraattorilta, vaikka se ei nyt ensimmäisenä kivalta tuntuis tai jos joku kaveri olisi valmis kuuntelemaan(tai läheinen). sulla on motivaatio loppu, mutta yritä kasata se kaikki motivaatio mitä ikinä löydät ja kysy apua:) sä sanoit että pelkäät alkoholia ja niin mäkin. se ei oo kiva tunne ku näkee vanhemman kännissä:( mutta seuraavan kerran kun sun äitisi on kännissä ja sä tunnet olos turvattomaksi ja se tilanne on semmonen että et pidä siitä soita sinne 112 jos on pakko. ei se oo kiva yrittää kestää tota yksin. ja kun mä luin ton lopun että et vaan pysty itse pyytää apua niin mä oi-ke-as-ti, haluisin niin kovasti tulla sun luo ja auttaa tai lähettää kaikki rohkeus ja motivaatio sulle et voisit parantuu. oikeestaan haluisin tehdä niin kaikille ja antaa kaikki mahdollisuudet parantuu sulle, 🌈rainbowle🌈 ja kaikille. mä tsemppaan sua täältä vaikka sä et kuuliskaan!! :)

Vastaa aiheeseen: syömishäiriö vai motivaatio poissa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top